Hoe Windows 10 Home Gratis Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 10 Home Gratis Te Activeren
Hoe Windows 10 Home Gratis Te Activeren

Video: Hoe Windows 10 Home Gratis Te Activeren

Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2022, November
Anonim

Windows 10 Home-activering is precies het probleem dat vroeg of laat zal worden opgelost door elke gebruiker die een versie van het besturingssysteem zonder licentie heeft geïnstalleerd. Hoe windows 10 home gratis te activeren en welke programma's hiervoor gebruikt kunnen worden.

Hoe Windows 10 Home gratis te activeren
Hoe Windows 10 Home gratis te activeren

Waarom activatoren beter zijn dan sleutels

Je moet meteen besluiten dat de optie met sleutels hier niet wordt overwogen, aangezien Microsoft snel alle sleutels blokkeert. En juist in dit opzicht zullen activatoren veel beter zijn dan tijdelijke licentiesleutels.

De meest populaire programma's onder gebruikers die Windows 10 Home hebben geïnstalleerd, zijn Re-Loader en KMSauto. Beide activatorprogramma's hebben zichzelf zeer goed bewezen, dus het lijdt geen twijfel dat ze de taak aankunnen. Bovendien zijn beide programma's draagbaar en hoeven ze daarom niet op een pc te worden geïnstalleerd. Twee andere kenmerken van deze programma's bevinden zich in de Russische interface en het feit dat u geen extra stuurprogramma's of programma's hoeft te installeren voor hun werking.

KMSauto

KMSauto is een eenvoudige en nog steeds werkende methode die nog vele jaren relevant zal zijn. Dit programma is ontwikkeld door Ratiboris zelf - een programmeur die op de hoogte is van alle fijne kneepjes van het activeren van zowel Microsoft Office als Windows 10.

Hoe te werken met het programma:

  1. Het eerste dat u moet doen, is een archief downloaden met een activator van de officiële website of van een andere geverifieerde internetbron.
  2. Na het downloaden van het archief, moet u het KMSauto-programma uitvoeren. Het is raadzaam om het bestand met beheerdersrechten uit te voeren.
  3. Vervolgens moet u op de grote knop "Activeren" klikken en daarna - op "Windows activeren".

Daarna blijft het slechts een paar seconden wachten totdat er een inscriptie verschijnt die aangeeft dat de activering is geslaagd. Dat is alles - u kunt het programma uitschakelen.

In het geval dat er fouten optreden tijdens het gebruik van het programma of de activering is mislukt, moet u naar het tabblad "Systeem" gaan voordat u de activering start en de GVLK-sleutel installeert.

Over het algemeen duurt het activeringsproces zelf niet langer dan 5 minuten en 2-3 muisklikken. Vergeet echter niet dat de lancering van het programma, evenals de werking ervan, kan worden geblokkeerd door zowel standaard- als antivirussoftware van derden. Daarom is het de moeite waard om alle antivirusprogramma's uit te schakelen voordat u de activator installeert.

Opnieuw laden

Dit programma werkt met alle versies van Widows van 7 tot 10 home, en ongeacht hun editie en bitdiepte. Het werkt ook met Microsoft Office. De essentie van het werk is eenvoudig: het programma maakt een denkbeeldige activeringsserver en schrijft vervolgens de sleutel voor. Als gevolg hiervan zal het systeem bij het controleren van de status van de OS-licentie de authenticiteit van de kopie bepalen en stoppen met controleren.

Hoe te werken met het programma:

  1. Download Re-Loader van een vertrouwde site.
  2. Voer het programma uit.
  3. Controleer het Windows-pictogram.
  4. Klik op de knop "Activering".

Dat is alles - letterlijk in 2-3 minuten zal de activering van het besturingssysteem worden voltooid.

Populair per onderwerp