Office Activeren Op Windows 10 Zonder Sleutel

Inhoudsopgave:

Office Activeren Op Windows 10 Zonder Sleutel
Office Activeren Op Windows 10 Zonder Sleutel

Video: Office Activeren Op Windows 10 Zonder Sleutel

Video: Office Activeren Op Windows 10 Zonder Sleutel
Video: How To Activate Microsoft Office for Free 2020 Without Product Key │Office 2010, 2013, 2016, 2019 2024, Mei
Anonim

Microsoft Office is een kantoorsuite met toepassingen waarmee u op uw pc kunt werken met documenten, afbeeldingen, video's, enzovoort. Net als het besturingssysteem moet Microsoft Office worden geactiveerd.

Office activeren op Windows 10 zonder sleutel
Office activeren op Windows 10 zonder sleutel

Beperkingen

Microsoft Office geeft de gebruiker een gratis proefperiode van 30 dagen. Als de gebruiker deze programma's gedurende deze tijd nodig heeft, moet hij het systeem activeren. Anders zullen er operationele problemen zijn na de vervaldatum en zullen enkele beperkingen van Microsoft van kracht worden.

In feite hebben beperkingen in Office, PowerPoint of Excel weinig invloed op de prestaties. Dit gebeurt er als u Office na 30 dagen niet activeert:

1) De rode kop bovenaan het document herinnert u eraan dat het systeem moet worden geactiveerd. Eerst wordt de documentnaam weergegeven, gevolgd door de productnaam en het opschrift "Niet-gelicentieerd product".

Afbeelding
Afbeelding

2) In sommige gevallen wordt een rode balk weergegeven onder het configuratiescherm met de tekst "Office-product is uitgeschakeld" met een knop "Activeren" die de gebruiker doorverwijst naar de webpagina van de officiële Microsoft-site.

Afbeelding
Afbeelding

3) Soms sluit Word onwillekeurig af en wordt de volgende tekst weergegeven. Autosave is aanwezig en de laatste bewerkingen blijven daar staan. Maar over het algemeen is dit een nogal onaangenaam moment.

Afbeelding
Afbeelding

Activator

Er is een sleutel nodig om Microsoft Office te activeren. Dit is een specifieke set tekens die Microsoft naar de e-mail van de klant stuurt. Het moet worden ingevoerd in het activeringsvenster, waarna de volledige versies van de programma's beschikbaar zijn voor de gebruiker.

Afbeelding
Afbeelding

De activator selecteert zelf de sleutel en vraagt niets van de gebruiker. Een van de meest populaire is KMS Auto. Het is volledig gratis te downloaden op de officiële website van de ontwikkelaar.

Het enige dat nodig is, is KMS Auto downloaden en installeren en het vervolgens als beheerder uitvoeren. Vervolgens moet u op de knop "Office activeren" klikken. Het programma heeft verschillende versies en de formulering kan, afhankelijk hiervan, van elkaar verschillen.

Afbeelding
Afbeelding

Het proces start automatisch en het duurt altijd anders. In de regel hoeft de gebruiker niet langer dan 5 minuten te wachten. De voortgang kan worden gevolgd in het blauwe vak dat hieronder verschijnt.

Afbeelding
Afbeelding

Na het einde van de operatie is het noodzakelijk om de activator te sluiten en het succes van het proces te controleren. Het is heel eenvoudig om te controleren of het programma is geactiveerd of niet - u moet naar Word of PowerPoint gaan en naar het tabblad "Bestand".

De status van het product moet hier worden weergegeven - "Product geactiveerd". Als gevolg hiervan kunt u het thema van normaal naar kleur wijzigen, extra nieuwe functies van Microsoft krijgen en alle updates automatisch ontvangen. Ze worden geladen op pc en internettoegang.

Hiervoor is het niet eens nodig om gegevens van je Mocrosoft-account in te voeren en onder je eigen naam in te loggen. Alles zal beschikbaar zijn zonder.

Aanbevolen: