Office Activeren Op Windows 10 Met De Sleutel

Inhoudsopgave:

Office Activeren Op Windows 10 Met De Sleutel
Office Activeren Op Windows 10 Met De Sleutel

Video: Office Activeren Op Windows 10 Met De Sleutel

Video: Как Активировать Любой MS OFFICE БЕЗ ПОСТОРОННИХ ПРОГРАММ | Активация MS OFFICE 2022, December
Anonim

Microsoft Office is een kantoorsuite met toepassingen die door Microsoft is gemaakt voor Microsoft Windows-besturingssystemen, die moet worden geactiveerd en waarmee u kunt werken met teksten, documenten, databases, enzovoort.

Office activeren op Windows 10 met de sleutel
Office activeren op Windows 10 met de sleutel

Redenen om Microsoft Office te activeren

Een gratis proefversie van Microsoft Office biedt de mogelijkheid om de services Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher en Word de eerste 30 dagen zonder beperkingen te gebruiken. Verdere activering is vereist.

De gebruiker krijgt voortdurend meldingen te zien dat:

 1. Office-product is uitgeschakeld, gedeactiveerd.

  Beeld
  Beeld
 2. Het Office-product heeft geen licentie met een rode balk bovenaan.

  Beeld
  Beeld
 3. Helaas is er iets misgegaan en kunnen wij dit op dit moment niet voor u doen. Probeer het later opnieuw.

  Beeld
  Beeld

Ook zal na het verstrijken van de proefperiode de functionaliteit sterk worden verminderd. De programma's worden uitgevoerd in de modus met beperkte functionaliteit, waardoor de hoofdopdrachten niet werken. U kunt geen documenten bewerken, maken, opslaan. De mogelijkheid om te printen is het maximum.

Hoe u Office online activeert

Licentiesleutel - een combinatie van tekens die in het venster moet worden ingevoerd om de betaling en activering te bevestigen. Het kan worden gekocht bij elke winkel voor huishoudelijke apparaten of op de officiële Microsoft-website. Elk pakket zal anders kosten. Een complete build van programma's kost $ 99 per jaar. Alleen de montage van Word, Excel en PowerPoint kost $ 149 en wordt voor onbeperkte tijd gegeven.

Beeld
Beeld

Om te kopen, moet u inloggen of een account aanmaken, de aankoop op een beschikbare manier betalen, een e-mailadres invoeren waarnaar de licentiesleutel wordt verzonden.

Beeld
Beeld

U moet de licentiesleutel invoeren op de officiële Microsoft-website. U dient eerst opnieuw in te loggen. Er verschijnt een venster waarin u de ontvangen code moet invoeren en vervolgens de volledige versie van de programma's moet krijgen.

Beeld
Beeld

Autorisatie voor Office op pc

Het blijft om in te loggen op het systeem, en het is heel eenvoudig om dit te doen. U moet een Word- of Excel-document maken of een bestaand document openen, klik op het blauw gemarkeerde tabblad "Bestand".

Beeld
Beeld

Selecteer in de lijst het tabblad Account (of Office-account in Outlook). Voer in het inlogvenster uw e-mailadres en wachtwoord voor Office in. Dit kan een persoonlijk Microsoft-account zijn dat is gekoppeld aan Office, of een werk- of schoolaccount.

Beeld
Beeld

Aanmelden bij Office voor Mac is iets eenvoudiger. U moet hetzelfde nieuw gemaakte of eerder bestaande Excel- of Word-bestand openen, op "Bestand", "Nieuw van sjabloon" en vervolgens op "Inloggen" klikken.

Beeld
Beeld

Er wordt een venster geopend waarin u uw login (e-mailadres) en wachtwoord moet invoeren.

Klik op de mobiele versie op de knop "Account" bovenaan. Klik vervolgens op "Inloggen". De gebruiker wordt ook doorgestuurd naar het formulier voor het invullen van de gegevens om het account in te voeren.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp