Hoe Office Gratis Te Activeren Op Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe Office Gratis Te Activeren Op Windows 10
Hoe Office Gratis Te Activeren Op Windows 10

Video: Hoe Office Gratis Te Activeren Op Windows 10

Video: Hoe Office Gratis Te Activeren Op Windows 10
Video: How to Activate Microsoft Office 2016 Free 2024, Maart
Anonim

Microsoft Office is een kantoorsuite met applicaties die door Microsoft is gemaakt voor de besturingssystemen Windows, Android, iOS en andere. Er zijn tools nodig om met documenten, tekst te werken.

Hoe Office 2016 gratis te activeren op Windows 10
Hoe Office 2016 gratis te activeren op Windows 10

Hoe het vereiste pakket te downloaden

Om het Microsoft Office-pakket te activeren, moet u het downloaden, en u kunt dit doen vanaf de officiële website van het bedrijf. Er zullen verschillende versies beschikbaar zijn voor installatie, uitgebracht in verschillende jaren, van 2003 tot 2019. Het softwarepakket zal echter slechts 30 dagen beschikbaar zijn, waarna een licentiesleutel moet worden ingevoerd.

Beeld
Beeld

Hoe Office 2016 op Windows te activeren met een sleutel

Als het pakket wordt gedownload via een gelicentieerde SD-schijf die in een winkel is gekocht, is het niet moeilijk om de sleutel te activeren. De code wordt meegeleverd in de doos met de schijf. Bij aankoop van een licentiesleutel van de officiële website, wordt de sleutel naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Voor de installatie moet u alle eigenschappen van de pc invoeren.

Beeld
Beeld

Vervolgens zal het programma u vragen om de ontvangen code in te voeren. Na succesvolle invoer start de installatie.

Beeld
Beeld

Activator

Er zijn veel sites op internet die gratis licentiesleutels publiceren. Het zal echter vrij moeilijk zijn om ze als eerste te activeren vanwege het grote aantal mensen dat het als eerste wil doen. Tegelijkertijd wordt het niet aanbevolen om licentiesleutels te downloaden - in de meeste gevallen kunnen deze virussen bevatten, dit is gevaarlijk voor een pc.

Een andere manier is om de activator-app te downloaden. Er is een grote verscheidenheid aan activatoren beschikbaar voor gebruik. Een van de meest gebruikte is KMS Auto. Het is zeer eenvoudig in gebruik en geeft het gewenste resultaat. Je kunt het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar.

Installatie is vrij eenvoudig. Om activering te ontvangen, moet u op de knop "Office activeren" klikken.

Beeld
Beeld

Vervolgens wordt het activeringsproces van het systeem uitgevoerd. Het proces is extreem kort van duur. Het kan worden gevolgd in een speciaal blauw venster, dat wordt gevormd in de onderstaande applicatie.

Beeld
Beeld

Als het proces met succes is voltooid, staat in het veld "Geïnstalleerd" of "Uw systeem is in een geactiveerde staat" (dit hangt af van de versie van de activator). Om te controleren of het systeem daadwerkelijk geactiveerd is, moet u met de rechtermuisknop op "Deze computer" of "Deze computer" klikken en vervolgens op "Eigenschappen". Het Windows-activeringsvenster geeft de systeemstatus weer. In een gunstig geval wordt het bericht "Windows-activering voltooid" weergegeven.

Beeld
Beeld

Er wordt dus praktisch niets van de gebruiker gevraagd. Het is vermeldenswaard dat er veel websites op internet zijn die gratis activering van Microsoft-producten aanbieden, maar ze kunnen bestanden bevatten die virussen of malware bevatten. In dit geval is het de moeite waard om alleen bewezen middelen te gebruiken. KMS Auto is er een van.

Aanbevolen: