Hoe De Bovenste Rij Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bovenste Rij Terug Te Krijgen
Hoe De Bovenste Rij Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Bovenste Rij Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Bovenste Rij Terug Te Krijgen
Video: Leren galopperen l PaardenpraatTV 2024, Mei
Anonim

Als uw site lange tijd de eerste regels van de ranglijst van zoekmachines heeft ingenomen en zijn positie begon te verliezen, is het tijd om dringende maatregelen te nemen om de verloren posities terug te geven. Dit vereist dringende maatregelen om de site en zijn "zichtbaarheid" op het netwerk te optimaliseren.

Hoe de bovenste rij terug te krijgen
Hoe de bovenste rij terug te krijgen

Noodzakelijk

  • Vereist:
  • - een plan ontwikkelen om de rating te verhogen;
  • is een bedrijf dat optimalisatiediensten aanbiedt.

instructies:

Stap 1

Bepaal om te beginnen welke plaats uw bron momenteel inneemt in de rangschikking van zoekmachines. Voer hiervoor uw trefwoord / woorden in de zoekbalk in en start de zoekopdracht. Als uw bron voornamelijk is ontworpen voor een Russisch sprekend publiek, gebruik dan Yandex, als u over de hele wereld werkt, voeg dan Google toe. In een paar seconden begrijpt u de stand van zaken - als uw site zichtbaar is op de eerste pagina - dit is een goed resultaat, als het op een lagere plaats staat - ga aan de slag.

Stap 2

Begin met het onderzoeken van de sites van uw concurrenten. Selecteer degenen die op de eerste vijf regels van de beoordeling staan en bestudeer ze zorgvuldig: hoe ze bezoekers trekken, hoe ze promoten, wat hun ontwerp is, services, services - dit alles moet worden beoordeeld en de beste tactische momenten worden aangenomen.

Stap 3

Profiteer van populaire bulletinboards, forums, blogs - plaats regelmatig informatie over uw site op deze platforms, maak promoties.

Stap 4

Hetzelfde geldt voor sociale netwerksites - hun verkeer gaat al door het dak, wat ook een positief moment voor u is. Maak een groep op zo'n site met de naam van uw bron en maak constant mailings - meldingen over nieuwkomers, promoties, nieuws, evenementen. Nodig uit om uw site te bezoeken, voor degenen die uit deze bron komen, bied kortingen, verrassingen, cadeaus aan - doe alles zodat mensen naar uw site willen komen.

Stap 5

Kies een paar sites met veel verkeer en onderhandel over een uitwisseling van links en banners. Er zouden niet veel van dergelijke sites moeten zijn - maximaal drie of vier, ze kunnen vergelijkbaar zijn met uw site in het onderwerp, maar mogen geen directe concurrenten zijn. Als uw sites elkaar aanvullen, is dit de beste optie. Een website voor dameskleding kan bijvoorbeeld een banner van een gepromote website van een fitnessclub voor dames op zijn pagina's plaatsen, enzovoort.

Stap 6

Omleidingslinks - vergeet ze ook niet. Dit is een van de meest effectieve manieren om bezoekers aan te trekken.

Stap 7

Nadat het werk is gedaan, controleert u opnieuw welke plaats uw site nu inneemt in de ranglijst van zoekmachines. Voer uw trefwoorden opnieuw in het zoekvak in en start de zoekopdracht. Als je ijverig en hard hebt gewerkt, moet je resource naar de bovenste regels van de zoekresultaten zijn verplaatst.

Aanbevolen: