Hoe De Videosnelheid Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Videosnelheid Te Verhogen
Hoe De Videosnelheid Te Verhogen

Video: Hoe De Videosnelheid Te Verhogen

Video: Hoe De Videosnelheid Te Verhogen
Video: Hoe YouTube video's met 2x snelheid te bekijken | Video snelheid aanpassen 2024, April
Anonim

Het werken met videomateriaal biedt veel mogelijkheden om deze aan te passen en het bronmateriaal te wijzigen. Om met een verscheidenheid aan video-effecten te werken en interessante video's te maken, moet u de eenvoudige stappen leren die ten grondslag liggen aan het verwerken en bewerken van videobestanden. Een van deze acties, beschikbaar voor iedereen om te begrijpen, is het verhogen of verlagen van de afspeelsnelheid van een videobestand. In dit artikel leert u hoe u de afspeelsnelheid van video's zelf kunt aanpassen met Ulead Video Studio.

Hoe de videosnelheid te verhogen
Hoe de videosnelheid te verhogen

instructies:

Stap 1

Open het videobestand dat je nodig hebt in het programma en selecteer het tijdfragment op de tijdlijn waarop je de afspeelsnelheid wilt verhogen. Als je de hele video wilt versnellen, selecteer je gewoon de hele tijdlijn.

Stap 2

Open vervolgens het gedeelte "Afspeelsnelheid" van het menu. Het instellingenvenster voor de afspeelsnelheid wordt geopend. Standaard is deze ingesteld op 100%, wat een normale scrollsnelheid impliceert.

Stap 3

Als u de afspeelsnelheid van de video wilt vertragen, stelt u de snelheid in op minder dan 100, en als u deze verhoogt, maakt u deze hoger dan 100.

Stap 4

Verlaag en verhoog de snelheidsindicator, bekijk de video met behulp van de voorbeeldknop "Preview" - pas de snelheid aan totdat het resultaat bij u past. Het bereik van mogelijke snelheidswaarden begint bij 10% en eindigt bij 1000%.

Stap 5

Let bij het aanpassen van de snelheid op de regel "Time Stretch", die laat zien hoeveel het tijdsinterval dat de video inneemt naar boven of beneden verandert. Als je de video vertraagt, wordt de video langer in de tijd en als je hem versnelt, wordt hij korter.

Stap 6

Met behulp van versnelling kunt u originele en ongebruikelijke effecten bereiken die kunnen worden gebruikt in videobewerking, advertenties, presentaties en andere visuele hulpmiddelen.

Aanbevolen: