Hoe Schijf C Op Te Slaan Om D . Te Rijden

Inhoudsopgave:

Hoe Schijf C Op Te Slaan Om D . Te Rijden
Hoe Schijf C Op Te Slaan Om D . Te Rijden

Video: Hoe Schijf C Op Te Slaan Om D . Te Rijden

Video: Hoe Schijf C Op Te Slaan Om D . Te Rijden
Video: 🌶️ Подробно и наглядно показываем слабые места "пятёрки" BMW E60. 2024, Mei
Anonim

In zeldzame gevallen is het nodig om het besturingssysteem over te zetten naar een andere harde schijf of partitie van de gebruikte harde schijf. Met moderne software kunt u dit op verschillende manieren doen.

Hoe schijf C op te slaan om D. te rijden
Hoe schijf C op te slaan om D. te rijden

Noodzakelijk

Partitiemanager

instructies:

Stap 1

Probeer als eerste optie een image van het besturingssysteem te maken en deze vervolgens op een andere schijfpartitie te herstellen. Open het bedieningspaneel van de computer. Selecteer het menu "Systeem en beveiliging". Ga naar Back-up en herstel.

Stap 2

Bekijk de inhoud van de linkerkolom van het menu dat wordt geopend. Selecteer "Een systeemkopie maken" en navigeer ernaar. Wacht tot het proces van het bepalen van de apparaten die geschikt zijn voor het opslaan van de afbeelding is voltooid. Kies een geschikte locatie, bijvoorbeeld een harde schijfpartitie en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Een nieuw venster toont een lijst met secties waarvan een back-up moet worden gemaakt. Klik op de knop "Archief" om een afbeelding van het besturingssysteem te maken en op te slaan.

Stap 4

Ga nu terug naar het menu Back-up en herstel. Selecteer Herstelschijf maken. Let op de volgende nuance: als je een Windows 7 installatieschijf hebt, dan kun je deze stap overslaan. Plaats nu de herstelschijf in het station en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Selecteer in het herstelmenu de optie "Het systeem herstellen vanaf een afbeelding". Specificeer het pad naar het afbeeldingsbestand en de locatie voor systeemherstel (station D).

Stap 6

Als u Windows XP gebruikt, is het eenvoudiger om de partitie gewoon te kopiëren. Installeer het Partition Manager-programma. Start uw computer opnieuw op en start deze applicatie. Selecteer Power User-modus.

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop op de systeempartitie van uw harde schijf (Drive C). Selecteer "Sectie kopiëren". Een nieuw venster toont een keuze waar de toekomstige kopie moet worden opgeslagen. Het programma staat je niet toe om een partitie te kopiëren naar een reeds aangemaakte lokale schijf, dus je hebt een niet-toegewezen gebied nodig. Als dit niet het geval is, verwijdert u een van de lokale schijven.

Stap 8

Selecteer een niet-toegewezen gebied om een kopie van de partitie op te slaan. Klik volgende". Klik in het venster voor het bevestigen van de opgegeven parameters op de knop "Voltooien".

Stap 9

Klik nu op de "Apply Pending Changes" knop op de programmawerkbalk. Wacht tot het kopiëren van de partitie is voltooid.

Aanbevolen: