Hoe De Sleutels In De Ontvanger Te Rijden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutels In De Ontvanger Te Rijden?
Hoe De Sleutels In De Ontvanger Te Rijden?

Video: Hoe De Sleutels In De Ontvanger Te Rijden?

Video: Hoe De Sleutels In De Ontvanger Te Rijden?
Video: Route Mobiel Pech Tip! - Sleutels in contact 2024, April
Anonim

Ontvangers hebben meestal een speciaal emulatorprogramma als onderdeel van hun software, waar meestal sleutels worden ingevoerd. Sleutels zijn nodig om bepaalde tv-zenders te kunnen kijken.

Hoe de sleutels in de ontvanger te rijden?
Hoe de sleutels in de ontvanger te rijden?

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - kabel;
  • - USB-stick;
  • - firmwareprogramma;
  • - sleutels;
  • - afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Open het servicemenu van uw ontvanger en voer vervolgens de sleutels in het emulatorprogramma in. Het is niet in elk apparaatmodel aanwezig, alles kan hier afhangen van de geïnstalleerde software. Als je geen emulatorprogramma in je ontvanger hebt, dan heb je gewoon nergens om de sleutels in te voeren. Om ervoor te zorgen dat het verschijnt, moet u het apparaat opnieuw flashen met een van de nieuwste softwareversies.

Stap 2

Gebruik voor flitsen een van de veelgebruikte methoden - met behulp van een schijf of met behulp van een internetverbinding. In het eerste geval hebt u een verwisselbare schijf nodig die is geformatteerd in het Fat32-bestandssysteem, in het tweede geval - een null-modemkabel en een programma dat is ontworpen om uw ontvanger te flashen. In beide gevallen heeft u een gebruikershandleiding, een servicehandleiding, een knipperende handleiding en internettoegang nodig.

Stap 3

Als u de sleutels in de ontvanger wilt invoeren met de eerste methode om het apparaat te flashen, download dan software met goede gebruikersrecensies en controleer deze op virussen en schadelijke code. Installeer het vanuit het servicemenu van de ontvanger, nadat u het apparaat hebt aangesloten en de software-updatemodus hebt geopend vanaf een verwisselbare schijf.

Stap 4

Als u besluit de software op de tweede manier bij te werken, sluit u de modem van uw computer en de ontvanger aan met een kabel, start u de vooraf geladen software en selecteert u de verbindingspoort, het firmwareprogramma, het apparaatmodel en werkt u de configuratie van de ontvanger bij. Start daarna de knipperprocedure.

Stap 5

Zoek een lijst met toetsen voor het bekijken van kanalen op internet en voer de benodigde toetsen in het emulatorprogramma van uw ontvanger in met de afstandsbediening.

Aanbevolen: