Hoe Gegevens Van Schijf Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Gegevens Van Schijf Op Te Slaan
Hoe Gegevens Van Schijf Op Te Slaan

Video: Hoe Gegevens Van Schijf Op Te Slaan

Video: Hoe Gegevens Van Schijf Op Te Slaan
Video: Uitgelegd: 3 manieren om je cryptomunten op te slaan 2024, Mei
Anonim

Bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem bestaat het risico dat belangrijke gegevens verloren gaan. Dit geldt met name in situaties waarin de harde schijf niet is opgesplitst in verschillende lokale schijven. Het probleem van informatiebeveiliging kan op verschillende manieren worden opgelost.

Hoe gegevens van schijf op te slaan
Hoe gegevens van schijf op te slaan

Noodzakelijk

  • - Partitie Beheerder;
  • - de tweede computer.

instructies:

Stap 1

Probeer eerst uw besturingssysteem op te starten in de veilige modus. Als u de gewenste harde schijf ziet, kopieer dan belangrijke informatie naar externe schijven. Houd er rekening mee dat veel programma's voor het branden van schijven waarschijnlijk niet in de veilige modus zullen worden uitgevoerd.

Stap 2

Als het besturingssysteem volledig onbruikbaar is, gebruik dan een andere computer om de informatie op te slaan. Verwijder uw harde schijf uit de systeemeenheid. Sluit de harde schijf aan op het moederbord van de tweede pc.

Stap 3

Zet deze computer aan en laad het besturingssysteem dat op de harde schijf is geïnstalleerd. Nu kunt u eenvoudig belangrijke informatie van de ene harde schijf naar de andere kopiëren. Deze methode is de eenvoudigste, maar niet de beste.

Stap 4

Maak een extra partitie op uw harde schijf. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over de veiligheid van belangrijke bestanden. Installeer het Partition Manager-programma.

Stap 5

Start je computer opnieuw op. Open het geïnstalleerde hulpprogramma. Ga naar het menu "Wizards" en selecteer het item "Quick Create Section". Geef de grootte van de nieuwe lokale schijf op en klik op Volgende.

Stap 6

Stel de grootte van de nieuwe lokale schijf in. Klik op de knop Voltooien. Ga naar het menu "Wijzigingen" en selecteer "Fysiek toepassen". Wacht tot uw computer opnieuw is opgestart. Nadat u een nieuwe lokale schijf hebt gemaakt, kopieert u de benodigde bestanden ernaar.

Stap 7

Gebruik een opstartbare schijf met Partition Manager of Acronis Disk Director als u de harde schijf niet kunt aansluiten op een tweede pc. Start het geselecteerde programma. Maak een nieuwe partitie om het besturingssysteem te installeren.

Stap 8

Installeer een nieuw exemplaar van Windows op een nieuwe partitie. Verwijder de restanten van het oude systeem. Al uw bestanden worden bewaard in hun oorspronkelijke staat.

Aanbevolen: