Hoe Een Code Op Een Computer Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code Op Een Computer Te Zetten
Hoe Een Code Op Een Computer Te Zetten
Anonim

Elke gebruiker zal zulke bestanden hebben die hij zou willen beschermen. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van gegevens op uw persoonlijke of werkcomputer, gebruik dan de mogelijkheden van het besturingssysteem - stel een wachtwoord in dat van de gebruiker wordt gevraagd telkens wanneer de computer wordt ingeschakeld.

Hoe een code op een computer te zetten
Hoe een code op een computer te zetten

instructies:

Stap 1

Om de code te installeren wanneer u zich aanmeldt bij Windows in het welkomstvenster, voert u het "Configuratiescherm" in via de "Start"-knop in het menu.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het pictogram "Gebruikersaccounts" en klik erop met de linkermuisknop. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de taak of het account moet selecteren dat u wilt wijzigen. Laten we als voorbeeld het beheerdersaccount (Admin) gebruiken.

Stap 3

Er zijn verschillende manieren om een wachtwoord aan te maken. Na het selecteren van de taak "Account wijzigen", gaat u naar het volgende niveau, waar u op het pictogram "Beheerder" moet klikken. Als u direct het te wijzigen beheerdersaccount selecteert en er met de linkermuisknop op klikt, komt u direct in het venster voor het wijzigen van het account.

Stap 4

Selecteer in het venster voor het wijzigen van het account het item "Wachtwoord maken" (bovenste regel) en klik erop met de linkermuisknop. In plaats van het item "Wachtwoord maken" kan er een commando "Wachtwoord wijzigen" zijn, in dit geval moet u erop klikken. Wanneer u naar het volgende niveau gaat, wordt een venster met drie velden voor het invullen voor u geopend.

Stap 5

In het eerste veld moet u het wachtwoord invoeren dat u gaat gebruiken bij het inloggen op het systeem. Voer in het tweede veld hetzelfde wachtwoord in om het te bevestigen. Het derde veld is optioneel. Optioneel kunt u een hinttekst opgeven die u helpt uw wachtwoord te onthouden bij het invoeren.

Stap 6

Klik op de knop "Wachtwoord maken" rechtsonder in het venster. Vervolgens wordt u gevraagd om de toegang tot mappen te beperken (maak ze privé). Volg indien nodig de instructies van het systeem, zo niet, druk op de opt-out-knop.

Stap 7

Herhaal alle stappen om het wachtwoord te verwijderen. Wanneer u het venster "Wachtwoord wijzigen" bereikt, voert u uw huidige wachtwoord in het eerste veld in en laat u de rest van de velden leeg, klikt u op de knop "Toepassen" en sluit u het venster.

Aanbevolen: