Hoe De Code Op De Computer Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Op De Computer Te Zetten
Hoe De Code Op De Computer Te Zetten

Video: Hoe De Code Op De Computer Te Zetten

Video: Hoe De Code Op De Computer Te Zetten
Video: How to set password on Laptop || Computer || Windows 10|| How To Change Password In Windows 10, 2020 2024, Mei
Anonim

De code, of liever het wachtwoord, wordt op een eenvoudige manier op de computer gezet - in de instellingen van uw account. Er is een alternatieve manier, die alleen wenselijk is als u zeker weet dat u uw code (wachtwoord) niet vergeet.

Hoe de code op de computer te zetten
Hoe de code op de computer te zetten

Noodzakelijk

Computer aangemeld met een account

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Klik op de Start-knop. Selecteer Configuratiescherm in de lijst.

Stap 2

Zoek in het nieuwe Configuratiescherm de map Gebruikersaccounts met de gezichten van de twee getekende mensen. Dubbelklik op de map.

Stap 3

Selecteer in het nieuwe venster "Gebruikersaccounts" het item dat wordt aangegeven door de groene pijl "Account wijzigen". De volgende stap is het selecteren van het account waarop u een wachtwoord (code) wilt plaatsen. Klik op haar afbeelding.

Stap 4

Nieuw item - selectie van de te wijzigen parameter. Klik op het opschrift "Maak een wachtwoord aan" naast de groene pijl.

Stap 5

De volgende stap is om het wachtwoord in de vakken in te voeren. Voer het wachtwoord (code) in de eerste kolom in. Typ het opnieuw in de tweede kolom - dit is nodig om de juistheid van de ingevoerde code of het ingevoerde woord te bevestigen. Typ in de derde kolom een woord of zin die als wachtwoordhint zal dienen. Deze informatie verschijnt als u het wachtwoord bent vergeten en op de bijbehorende toets drukt.

Stap 6

Klik op de knop in het venster Wachtwoord maken. Klaar. Als je wilt dat niemand anders in de computer komt, verwijder dan andere accounts of zet er wachtwoorden op.

Stap 7

Een alternatieve manier om een wachtwoord (code) voor een computer aan te maken, is een item in het BIOS "Security". Om het BIOS te openen, drukt u op de Del-toets wanneer de computer opstart (soms is deze toets verschillend voor verschillende computers). Zoek het bovengenoemde item in het BIOS en voer het wachtwoord in. Het nadeel van deze methode: als u het wachtwoord bent vergeten, kan de gebruikelijke herinstallatie van het systeem niet worden gedaan (in tegenstelling tot de eerste methode). Je hebt programmeervaardigheden nodig.

Aanbevolen: