Hoe De Code Op Schijf Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Op Schijf Te Zetten
Hoe De Code Op Schijf Te Zetten

Video: Hoe De Code Op Schijf Te Zetten

Video: Hoe De Code Op Schijf Te Zetten
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Natuurlijk heeft elke pc-gebruiker een bepaalde hoeveelheid informatie die hij niet aan anderen wil laten zien. Of het nu een mp3-bestand of een geheim document is, de informatie op de harde schijf moet worden beschermd. Hiervoor is een groot aantal programma's ontwikkeld. Laten we er een als voorbeeld nemen.

Hoe de code op schijf te zetten
Hoe de code op schijf te zetten

Noodzakelijk

Schijfwachtwoordbeveiligingssoftware

instructies:

Stap 1

Om dit programma te downloaden, gaat u naar de volgende link https://www.exlade.com/ru/disk-password-protection en klikt u op "Download". Nadat u het hebt geïnstalleerd, start u het hulpprogramma door te dubbelklikken op het sleutelgatpictogram. In het hoofdvenster van het programma kunt u alle momenteel beschikbare harde schijven zien, inclusief hun partities.

Stap 2

Selecteer de schijfpartitie of de harde schijf zelf die u met een wachtwoord wilt beveiligen. Voor offline bescherming wordt aanbevolen om de Beveiligingswizard uit te voeren. Klik op het hoofdmenu "Bescherming" en selecteer "Wizard Schijfbeveiliging", of klik op de overeenkomstige knop op de hoofdwerkbalk.

Stap 3

In het geopende welkomstvenster van de Beveiligingswizard moet u de categorie van de schijfpartitie selecteren. Stel de vereiste parameters in en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

In het volgende venster ziet u een lijst met beschikbare partities en de schijven zelf. Selecteer uit de lijst degene waaraan u een wachtwoord wilt toewijzen. Om naar het volgende venster te gaan, klikt u op de knop Volgende of drukt u op de Enter-toets.

Stap 5

Vink vervolgens het vakje naast "Beveiliging installeren" aan en klik nogmaals op de knop "Volgende". In een nieuw venster ziet u een formulier voor het invoeren van een wachtwoord, bedenk een complex wachtwoord, voer dit twee keer in (in de eerste kolom en in de bevestigingskolom). Het wordt ook aanbevolen om de verborgen beveiligingsmodus te activeren, vink hiervoor het vakje naast de bijbehorende regel aan. Klik op de knop Volgende om door te gaan met de configuratie.

Stap 6

Er verschijnt een bericht op het scherm dat de wachtwoorden met succes zijn geïnstalleerd op de geselecteerde partities. Er verschijnt een overeenkomstige markering in de schijflijst. De bewerking om de code op schijf te installeren is voltooid.

Stap 7

Het is vermeldenswaard dat na het verwijderen van dit programma, verborgen secties voor elke gebruiker beschikbaar zullen zijn zoals voorheen. Daarom wordt aanbevolen om het programma in een andere map te installeren dan de map Program Files.

Aanbevolen: