Hoe Code Op Een Map Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Code Op Een Map Te Zetten
Hoe Code Op Een Map Te Zetten

Video: Hoe Code Op Een Map Te Zetten

Video: Hoe Code Op Een Map Te Zetten
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Het is vaak nodig om een map op uw computer met een wachtwoord te beveiligen, zodat een buitenstaander (of niet erg buitenstaander) niet kan zien of lezen wat u denkt dat zeer persoonlijk is. De gemakkelijkste en beste manier is natuurlijk om uw profiel op uw computer aan te maken en alles tegelijk te beschermen. Maar hoe zorg je ervoor dat het wachtwoord aan een specifieke map wordt toegewezen?

Hoe code op een map te zetten
Hoe code op een map te zetten

instructies:

Stap 1

Het internet zal ons helpen. In die zin dat er tegenwoordig voldoende gratis programma's zijn die onze gegevens versleutelen.

Stap 2

Folder Password Protect is een shareware-programma waarmee u naar eigen goeddunken een wachtwoord kunt instellen. Dit vereist geen accounts of gebruik NTFS. De map wordt zelfs beschermd als deze in de veilige modus of een ander besturingssysteem wordt uitgevoerd.

Stap 3

Het programma Bestands- en mapbeveiliging is vrij eenvoudig. Het programma is shareware, het werkt dertig dagen gratis. Verder vereist het programma registratie.

Stap 4

Met Drivecrypt kunt u niet alleen individuele bestanden versleutelen, maar de hele harde schijf. Hiermee wordt een geroot containerbestand gemaakt. Het programma verbergt de container voor vreemden, stelt u ook in staat om de computer te vergrendelen en twee niveaus van wachtwoorden in te voeren: voor de gebruiker en voor de beheerder.

Stap 5

SecureAction CryptoExpert 2007 Professional 6.6.8 CryptoExpert 2007 werkt ook volgens het principe van het creëren van een containerbestand, wat een virtuele versleutelde schijf is. In dit geval vindt de versleuteling onopgemerkt door de gebruiker plaats. We merken ook de opties op voor het verwijderen van bestanden zonder de mogelijkheid van herstel en het verzenden van versleutelde gegevens per e-mail.

Aanbevolen: