Hoe Verloren Gegevens Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verloren Gegevens Te Herstellen
Hoe Verloren Gegevens Te Herstellen

Video: Hoe Verloren Gegevens Te Herstellen

Video: Hoe Verloren Gegevens Te Herstellen
Video: [LG G3 Data Recovery]: Hoe te herstellen verwijderde of verloren gegevens van LG G3 Gemakkelijk 2024, Mei
Anonim

Als je in de hele geschiedenis van je communicatie met een computer nooit de nodige informatie bent kwijtgeraakt en geen belangrijke bestanden hebt gewist, heb je gewoon geluk. Van het miljoenenleger pc-bezitters zijn er waarschijnlijk maar een paar. Daarom blijft de vraag hoe verloren gegevens te herstellen voor iedereen en altijd relevant.

Hoe verloren gegevens te herstellen
Hoe verloren gegevens te herstellen

Noodzakelijk

Speciaal programma voor het herstellen van verloren gegevens

instructies:

Stap 1

Eerst een beetje informatie over wat voor soort gegevenscorruptie kan zijn. Er zijn twee hoofdtypen: fysiek en logisch.

Fysieke schade vereist vervanging van onderdelen van de computer. Thuis kan fysieke schade niet worden gerepareerd - u moet uw pc naar een service brengen. Tegelijkertijd is het niet mogelijk om de verloren gegevens te herstellen.

Bij logische schade aan het bestandssysteem kan informatie worden hersteld. Om dit te doen, moet u een speciaal programma gebruiken dat is ontworpen om informatie te herstellen.

Er worden tegenwoordig nogal wat van dergelijke programma's aangeboden. Deze omvatten Recuva, File Recovery, PC Inspector File Recovery, Zero Assumption Recovery, R-Studio, Active Directory Object Restore Wizard, PC Tools File Recover en nog veel meer. Laten we een van hen als voorbeeld nemen en het pad van bestandsherstel doornemen.

Stap 2

PC Tools File Recover is een zeer serieus en multifunctioneel programma. Met het programma kunt u niet alleen verwijderde bestanden herstellen, maar ook bestanden die zijn gewist door virussen of tijdens een softwarefout. Het programma werkt snel, begrijpt FAT16, FAT32 en NTFS bestandssystemen.

Het hulpprogramma kan gratis worden gedownload van internet. De ontwikkelaars bieden hun geesteskind in twee versies aan - gratis en betaald (meer geavanceerde versie van het programma).

Stap 3

Download het hulpprogramma naar uw pc en voer het uit. Het programma werkt op drie hoofdgebieden van het scannen en herstellen van gegevens: het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden, het herstellen van verloren gegevens als gevolg van schade aan het bestandssysteem of het formatteren van schijven, evenals het zoeken naar logische schijven die onzichtbaar zijn in het besturingssysteem en herstellen informatie die erop staat.

Stap 4

Na het opstarten scant het programma de pc zelf en selecteert het gewenste herstelpad, waarna de gebruiker een venster krijgt aangeboden met een logische schijf, waar de bestanden van belang zich zullen bevinden.

Stap 5

Selecteer de schijf en dubbelklik erop met de muis - het herstelproces wordt uitgevoerd en u hoeft alleen maar te wachten tot het is voltooid.

Aanbevolen: