Hoe Ontbrekende Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Ontbrekende Bestanden Te Herstellen
Hoe Ontbrekende Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Ontbrekende Bestanden Te Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2023, Januari-
Anonim

Er zijn situaties waarin een gebruiker per ongeluk de benodigde bestanden van de computer verwijdert. Wat te doen in gevallen waarin deze bestanden zeer noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld voor werk of studie? Het is natuurlijk jammer als een scriptie per ongeluk wordt verwijderd, vooral vóór de dag van verdediging. Hoewel de bestanden al van de computer zijn verwijderd, betekent dit niet dat er geen manier is om ze te herstellen.

Hoe ontbrekende bestanden te herstellen
Hoe ontbrekende bestanden te herstellen

Het is nodig

Computer, TuneUp-hulpprogramma's, internettoegang

instructies:

Stap 1

In feite kunnen alle verwijderde bestanden worden hersteld. Hiervoor is een speciaal programma nodig. Het universele hulpprogramma TuneUp Utilities is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Download en installeer het programma. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op, ook als u hier niet om wordt gevraagd.

Stap 2

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, start u TuneUp Utilities. De eerste lancering van de applicatie zal enige tijd duren. Het programma scant uw computer op fouten, onnodige bestanden in het register en andere problemen. Aan het einde van de scan wordt u gevraagd deze problemen op te lossen en het systeem te optimaliseren. Mee eens, want het doet toch geen pijn. Nadat het optimalisatieproces is voltooid, wordt u naar het hoofdmenu van het programma geleid.

Stap 3

Selecteer in het bovenste venster van het programma het item "Problemen oplossen". Er verschijnt een venster met verschillende acties. Selecteer de actie "Verwijderde bestanden herstellen". Het volgende venster toont een lijst met de harde schijfpartitie. De sectie waaruit de bestanden zijn verwijderd, vink het vakje aan en klik op "Volgende". U ziet de regel "Zoekcriteria", waarin u de naam van het bestand dat u wilt herstellen moet invoeren (het is niet nodig om de volledige naam van het bestand in te voeren, u moet ten minste een gedeeltelijke naam invoeren). Als u de naam niet weet, kunt u het bestandstype invoeren, bijvoorbeeld doc of avi.

Stap 4

Er zijn ook nog twee zoekparameters onderaan het venster. Sla de eerste parameter "Toon bestanden van 0 bytes groot" over en vink het vakje naast de parameter "Toon bestanden in slechte staat" aan.

Stap 5

Nadat u alle opties hebt geselecteerd, klikt u op Volgende. Het zoeken naar bestanden wordt uitgevoerd, waarna een lijst met alle gevonden bestanden met de geselecteerde parameters verschijnt. Selecteer het gewenste bestand en klik op "Herstellen". U kunt herstellen naar de oorspronkelijke map waaruit het bestand is verwijderd, of u kunt een andere map selecteren.

Populair per onderwerp