Hoe Total Commander Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Total Commander Te Installeren
Hoe Total Commander Te Installeren

Video: Hoe Total Commander Te Installeren

Video: Hoe Total Commander Te Installeren
Video: Total Commander Download and Install - Windows 10 2024, Mei
Anonim

Total Commander is een multifunctionele bestandsbeheerder voor Windows-besturingssystemen. Met zijn hulp kunt u bijna elke bewerking met bestanden uitvoeren en FTP-servers beheren. Het programma ondersteunt verschillende plug-ins, waardoor de functionaliteit aanzienlijk wordt uitgebreid.

Hoe Total Commander te installeren
Hoe Total Commander te installeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van het Total Commander-programma. Selecteer in het linkerdeelvenster van de inhoudsbron de koppeling Downloaden. Klik op de pagina die verschijnt op de link Direct downloaden en wacht tot het bestand is gedownload.

Stap 2

Voer het gedownloade uitvoerbare bestand uit en volg de instructies op het scherm. Accepteer in de eerste fase de softwarelicentieovereenkomst. Selecteer vervolgens het type installatie en klik op Installeren. Wacht tot de bestanden zijn uitgepakt en de installatie is voltooid.

Stap 3

Start Total Commander met behulp van de gemaakte snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start. U ziet het programmavenster. Het is verdeeld in twee delen voor het gemak van het uitvoeren van verplaatsings- en kopieerbewerkingen. Bovenaan bevinden zich de werkbalk en knoppen voor het bedienen van de applicatiefuncties.

Stap 4

De programma-interface werkt als volgt. Zoek aan de linkerkant van het venster het bestand dat u naar een andere map wilt verplaatsen en open aan de rechterkant de doelmap. Verplaats het document naar rechts terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt en bevestig de handeling. Houd de Ctrl-toets ingedrukt om meerdere items te selecteren.

Stap 5

Om de nodige instellingen te maken, gaat u naar de sectie "Extra's" of "Configuratie" en gebruikt u de juiste menu-items om de parameters in te stellen die voor u optimaal zijn. Gebruik het menu FTP - Verbinden met server om verbinding te maken met de FTP-server.

Stap 6

Gebruik de installatie van plug-ins om de functionaliteit van het programma uit te breiden. Om dit te doen, downloadt u de vereiste extensie van internet naar een map op uw computer en opent u vervolgens het resulterende bestand in het programmavenster en installeert u het. Met behulp van plug-ins kunt u extra ondersteuning organiseren voor de bestanden waarmee het programma zal werken, extra hulpmiddelen (informatie over bestanden bekijken, werken met e-mail, enz.).

Aanbevolen: