Hoe Verborgen Bestanden In Total Commander Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Bestanden In Total Commander Te Zien
Hoe Verborgen Bestanden In Total Commander Te Zien

Video: Hoe Verborgen Bestanden In Total Commander Te Zien

Video: Hoe Verborgen Bestanden In Total Commander Te Zien
Video: Multi Commander (2) 2024, April
Anonim

Total Commander is een erg handig programma voor het werken met bestanden en mappen in het besturingssysteem. Gebruikers moeten mogelijk bepaalde gegevens in verborgen bestanden en mappen bekijken, maar sommigen weten niet hoe ze dit moeten doen.

Hoe verborgen bestanden in Total Commander te zien
Hoe verborgen bestanden in Total Commander te zien

Met behulp van Total Commander, een bestandsbeheerder, kunnen gebruikers eenvoudig verschillende wijzigingen in het systeem aanbrengen (bijvoorbeeld bestanden en mappen toevoegen, bekijken, verwijderen, overbrengen). De interface van het programma zelf is uiterst eenvoudig, waardoor absoluut iedereen ermee om kan gaan.

Het heeft twee werkgebieden waarmee u gemakkelijk en snel gegevens op de ene en de andere lokale schijf kunt overbrengen en bekijken. Vanwege zijn brede mogelijkheden heeft het enorme erkenning gekregen bij gebruikers van pc's. Soms moet de gebruiker verborgen bestanden of mappen bekijken en wil hij dit doen via Total Commander, maar hij weet het helaas niet. Natuurlijk bestaat deze manier om verborgen informatie te bekijken en het is uiterst eenvoudig.

de eerste manier

Allereerst moet u Total Commander zelf starten en naar het tabblad "Bekijken". Dan moet je het item "Geavanceerde instellingen" vinden. Hier kan de gebruiker een groot aantal verschillende parameters configureren. Schakel bijvoorbeeld alle programmapanelen, knoppen, opdrachtregel, enz. Hier moet je het item "Toon verborgen systeembestanden aan / uit" vinden. Door op de linkermuisknop te drukken, toont het programma automatisch vergelijkbare gegevens aan de gebruiker. U kunt deze functie uitschakelen door nogmaals op deze knop te drukken.

tweede manier

In andere versies van Total Commander kunt u verborgen bestanden en mappen op een andere manier openen. Eerst moet de gebruiker naar het tabblad "Configuratie" gaan en het item "Instellingen" selecteren. Daarna wordt een extra venster geopend waarin de gebruiker wijzigingen kan aanbrengen. Om bestanden en mappen zichtbaar te maken, moet u op het tabblad "Panelinhoud" klikken. Vervolgens moet u aan de rechterkant in het veld "Bestanden weergeven" het vakje naast het item "Verborgen / systeembestanden weergeven" aanvinken. Daarna moet u uw wens bevestigen en op de knop "Ok" drukken. Daarna worden alle verborgen bestanden en mappen aan de gebruiker getoond.

Als u de weergave van verborgen bestanden en mappen hebt ingeschakeld, mag u deze in geen geval wijzigen, verwijderen of verplaatsen. Dergelijke acties kunnen de prestaties van het systeem negatief beïnvloeden, aangezien de verborgen mappen voornamelijk systeembestanden bevatten.

Aanbevolen: