Hoe Autorun Total Commandant Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Autorun Total Commandant Te Verwijderen
Hoe Autorun Total Commandant Te Verwijderen

Video: Hoe Autorun Total Commandant Te Verwijderen

Video: Hoe Autorun Total Commandant Te Verwijderen
Video: autorun all game and win 2024, April
Anonim

Autorun is een proces op een computer dat alle programma's start die een vergelijkbare functie hebben en die toestemming krijgen om automatisch te laden. Total Commander is geen uitzondering.

Hoe autorun total commandant te verwijderen
Hoe autorun total commandant te verwijderen

Noodzakelijk

Computer waarop Total Commander is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Automatisch laden moet worden uitgeschakeld wanneer programma's geen zin hebben, dat wil zeggen wanneer u een bepaald programma niet start nadat het besturingssysteem is gestart. In het geval dat er weinig programma's zijn bij het opstarten, zal de computer van de gebruiker veel sneller opstarten. De procedure voor het uitschakelen van het opstarten kan verschillen op verschillende besturingssystemen. In Windows 7 moet u eerst naar het "Start"-paneel gaan, vervolgens naar "Alle programma's" en het item "Accessoires" zoeken. Daarna moet u de opdracht "Uitvoeren" vinden. In het geval dat u Windows XP of Vista hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen maar naar het "Start"-paneel te gaan en daar de opdracht "Uitvoeren" te selecteren. Voer in het venster dat verschijnt de opdracht msconfig in en voer deze uit.

Stap 2

Nadat het systeemconfiguratievenster is geopend, moet u het tabblad "Opstarten" vinden, waarin u absoluut alle programma's kunt uitschakelen die u hinderen. U dient zorgvuldig met dit tabblad om te gaan en de vinkjes niet te verwijderen van programma's waarvan u niets weet. Anders kunt u onvoorziene problemen krijgen. Nadat u alle onnodige opstartprocedures hebt verwijderd, inclusief Total Commander, moet u op de knop "Toepassen" en OK drukken.

Stap 3

Opgemerkt moet worden dat onnodige programma's niet alleen te vinden zijn op het tabblad "Opstarten", maar ook in de "Services". In het geval dat u geen onnodig programma onder de "Opstarten" hebt gevonden, vindt u ze waarschijnlijk op dit tabblad. Opgemerkt moet worden dat het het beste is om het selectievakje "Microsoft-services niet weergeven" meteen aan te vinken. Anders, als u de standaardservices van het besturingssysteem zelf uitschakelt, is het heel goed mogelijk dat het besturingssysteem niet op de best mogelijke manier werkt.

Stap 4

Nadat u alle noodzakelijke acties hebt uitgevoerd, moet u op de knop OK drukken en er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Als u afsluit zonder opnieuw op te starten, worden de wijzigingen niet van kracht. Het opstarten van onnodige programma's wordt pas uitgeschakeld nadat de pc opnieuw is opgestart. In het geval dat alle benodigde programma's zijn uitgeschakeld, inclusief Total Commander, zal de computer na het opnieuw opstarten veel sneller worden ingeschakeld. Dankzij dit uitschakelen van alle onnodige programma's bij het inschakelen van de pc, kan de gebruiker de tijd van het laden en werken met de computer verkorten.

Aanbevolen: