Versnelling Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Versnelling Uitschakelen?
Versnelling Uitschakelen?

Video: Versnelling Uitschakelen?

Video: Versnelling Uitschakelen?
Video: Natuurkunde uitleg VERSNELLING 2024, Mei
Anonim

Versnelling maakt muisbewegingen soepel en responsief. Voor een comfortabel spel en nauwkeuriger richten van de aanwijzer, schakelen veel gamers deze optie uit, omdat het geeft een "zwevende" cursor, waardoor het dradenkruis soms gewoon langs het doel glijdt.

Versnelling uitschakelen?
Versnelling uitschakelen?

Noodzakelijk

  • - Programma voor het verwijderen van versnelling,
  • -.reg-bestand dat wijzigingen aanbrengt in het register

instructies:

Stap 1

Wanneer versnelling is uitgeschakeld, beginnen de persoonlijke vaardigheden van de speler een belangrijke rol te spelen in het spel. Door deze parameter te verwijderen, blijft alleen de afstand over het oppervlak van het tapijt over, terwijl als versnelling is ingeschakeld, de bewegingssnelheid van de muis er nog steeds toe doet (hoe sneller de muis beweegt, hoe sneller de cursorsnelheid). Dit is handig om met hoge resoluties in het besturingssysteem te werken, maar interfereert absoluut met het spel. Om de parameter te verwijderen, is er een klein gratis programma XPMouseFix, dat wijzigingen aanbrengt in het register, waarna de muisversneller wordt uitgeschakeld. Het programma past ook de bewegingssnelheid van de cursor aan.

Stap 2

Een ander handig programma is het bestand mousefix.reg, dat een overeenkomstige waarde toevoegt aan het Windows-register en vervolgens de muisbeweging verandert. Om de actie van de sleutel te annuleren, kunt u de patch removemousefix.reg uitvoeren.

Stap 3

Om versnelling in Counter Strike uit te schakelen, moet u drie parameters toevoegen aan de snelkoppeling op het bureaublad (rechtermuisknop - "Eigenschappen" - "Object") - noforcemaccel, noforcemparms, noforcemsbd (het ziet eruit als "hl.exe -nomaster - game cstrike - noforcemaccel -noforcemparms –noforcemsbd "). Daarna moet u naar de Windows-muisaanwijzerinstellingen (Configuratiescherm - Muis) gaan en het vakje "Verhoogde aanwijzerprecisie inschakelen" uitschakelen. Om de anti-aliasing van de muis in het spel te verwijderen, is het aan te raden het filter uit te schakelen. Voer hiervoor "m_filter 0" in de CS-console in.

Aanbevolen: