Hoe Versnelling In XP Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Versnelling In XP Te Verwijderen
Hoe Versnelling In XP Te Verwijderen

Video: Hoe Versnelling In XP Te Verwijderen

Video: Hoe Versnelling In XP Te Verwijderen
Video: Выживание на Windows XP в 2019 году. Пытаемся выйти в Интернет, устанавливаем программы 2024, April
Anonim

Het gebeurt zo dat op de muis versnelling standaard is ingeschakeld. Dit komt door de verhoogde gevoeligheid van het proces, wat typisch is voor een snelle manier van werken. Versnelling op zich heeft een negatieve invloed op zowel de gameplay als het normale werkproces. Om het uit te schakelen, moet u bepaalde systeeminstellingen wijzigen.

Hoe versnelling in XP te verwijderen
Hoe versnelling in XP te verwijderen

instructies:

Stap 1

Verwijder muisversnelling in het spel als volgt. Start het spel, ga naar de sectie "Objecten" in het menu en voeg de volgende uitdrukking toe: "noforcemaccel -noforcemparms". Na deze bewerking start het spel normaal en zonder versnelling. In sommige games kun je de muisversnelling op een andere manier verwijderen. Ga hiervoor naar "Mijn games", klik met de rechtermuisknop op de game waarin je versnelling wilt uitschakelen. Volg dan de route: "Eigenschappen" -> "Startopties". Voer in het geopende venster het commando "noforcemparms" in. Breng daarna de console naar voren in het spel. Gebruik hiervoor de toets "~". Voer de opdracht "m_filter" in en wijs een nulwaarde toe.

Stap 2

Ga naar het menu Start om versnelling in XP uit te schakelen. Ga naar het gedeelte "Instellingen" en vervolgens - "Configuratiescherm". Dubbelklik vervolgens op het muispictogram. Er verschijnt een venster met een hele reeks instellingen voor je. Selecteer Verbeterde aanwijzerprecisie inschakelen. Schakel het selectievakje naast dit item uit en sla de wijzigingen op. Om de muissnelheid te variëren, past u de corresponderende schuifregelaar aan in het instellingengedeelte.

Stap 3

Zoek uw monitor-DPI. Ga hiervoor naar het menu "Start". Volg dan de route: "Configuratiescherm" -> "Personalisatie" -> "Weergave". Er verschijnt een venster voor u waar u de rente kunt aanpassen. Kies de waarde die het beste bij je past voor de baan. Bevestig de wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken. Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat alle wijzigingen van kracht worden. Als dit niet is gebeurd, heeft u ergens een fout gemaakt of bent u vergeten uw acties te bevestigen. Om een nieuwe bedieningsmodus van de overeenkomstige punten van het systeem in te voeren, herhaalt u de bovenstaande handeling opnieuw en vergeet u niet uw acties te bevestigen met de knoppen "OK" of "Toepassen".

Aanbevolen: