Hoe Informatie Op Te Halen?

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Op Te Halen?
Hoe Informatie Op Te Halen?

Video: Hoe Informatie Op Te Halen?

Video: Hoe Informatie Op Te Halen?
Video: Hoe Moet Je Leren Om Een 10 Te Halen? De Basis van Het Leren (Deel 1/10) 2024, Mei
Anonim

Door computerspelletjes te spelen, herinneren velen van ons zich hun soundtrack. Tegenwoordig kan elke gebruiker de compositie uit het spel halen die hij leuk vindt.

Hoe muziek uit games te halen
Hoe muziek uit games te halen

Noodzakelijk

PC, computerspel

instructies:

Stap 1

Het is vermeldenswaard dat alle processen die in het spel worden weergegeven, met bepaalde software in afzonderlijke bestanden kunnen worden geëxtraheerd. Dus vandaag kun je modellen van helden en omringende elementen uit een computerspel halen. Bovendien kunnen videoclips en audiotracks uit het spel worden gehaald en tijdens het spelproces worden afgespeeld. Als je bepaalde programma's nodig hebt om helden en grafische elementen te extraheren, dan kunnen video- en audiobestanden worden geëxtraheerd zonder lastige applicaties.

Stap 2

Om muziek uit het spel te krijgen, moet je het volgende doen. Ga naar de hoofdmap van de geïnstalleerde applicatie (de map met het spel zelf) en zoek daarin de map "Gamedata" of "Data". Deze systeemmap is verantwoordelijk voor alle bijlagen die in het spel zijn geïmplementeerd. Open in het venster dat verschijnt de map "Geluiden" (deze kan ook "Audio" worden genoemd). In deze map kun je alle soundtracks en effecten zien die in het spel worden gespeeld. De bestanden zelf kunnen met elke speler worden geopend, bijvoorbeeld Windows Media Player of Winamp.

Stap 3

Sommige games bevatten mogelijk niet de bovengenoemde mappen. Meestal worden audiobestanden rechtstreeks in de hoofdmap van de toepassingen geplaatst. Om in dit geval muziek uit het spel te extraheren, opent u de applicatiemap. Hier ziet u de map "Audio", die al het audiomateriaal bevat.

Aanbevolen: