Hoe Informatie Uit Het Geheugen Op Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Uit Het Geheugen Op Te Halen
Hoe Informatie Uit Het Geheugen Op Te Halen

Video: Hoe Informatie Uit Het Geheugen Op Te Halen

Video: Hoe Informatie Uit Het Geheugen Op Te Halen
Video: Leren onthouden - korte- en lange termijn geheugen 2024, Mei
Anonim

Momenteel in de uitverkoop vindt u meer dan een dozijn verschillende geheugenkaarten. Ze hebben allemaal hun eigen grootte, verbindingstype en gebruikspatronen. Dus in mobiele telefoons worden voornamelijk microSD-, M2-geheugenkaarten gebruikt, in camera's - SD- of xD-geheugenkaarten. Als de kaart vol is, kan er informatie uit gehaald worden.

Hoe informatie uit het geheugen op te halen
Hoe informatie uit het geheugen op te halen

instructies:

Stap 1

Verwijder de geheugenkaart uit het apparaat en inspecteer deze zorgvuldig. Het type geheugenkaart moet worden aangegeven. Als u het formaat van de geheugenkaart niet herkent, controleer dan de afbeeldingen op internet of lees de instructies van het apparaat waarvan u de geheugenkaart hebt verwijderd.

Stap 2

Als je een laptop gebruikt, zoek dan naar een ingebouwde kaartlezer. Alle moderne laptops hebben kaartlezers die 3-5 verschillende soorten geheugenkaarten kunnen lezen. Meestal wordt een soortgelijk apparaat in een laptop beschermd door een speciale plug in de vorm van een dummy-geheugenkaart. Druk erop met uw vingertop om te beginnen.

Stap 3

Als uw systeemeenheid een ingebouwde kaartlezer heeft, lees dan de inscripties erop - ze zullen u vertellen welke geheugenkaarten het kan accepteren en waar u ze moet plaatsen. De ingebouwde kaartlezer in de systeemeenheid bevindt zich meestal op de plaats van het diskettestation.

Stap 4

Gebruik een extern USB-apparaat om de inhoud van de geheugenkaart te lezen. Voor elke geheugenkaart vind je een externe kaartlezer. Zoals de praktijk laat zien, past zo'n apparaat zowel op een laptop als op een gewone computer. Het kan worden aangesloten op elke USB-poort en wordt herkend als een medium met meerdere partities.

Stap 5

Als de geheugenkaart zich in een mobiele telefoon bevindt, kunt u de inhoud eenvoudig uitpakken door de telefoon via een USB-kabel of Bluetooth-verbinding op een computer aan te sluiten. Op het telefoonscherm wordt gevraagd in welke modus de mobiele telefoon moet worden aangesloten. Selecteer de modus "Gegevens opslaan" (gegevensoverdracht, enz.).

Stap 6

Probeer altijd back-ups van uw gegevens te maken, zodat u in het geval van een storing van uw pc of het verwijderen van informatie, alles gemakkelijk en zonder verlies terug kunt zetten. Vergeet niet dat het medium van de computer moet worden verwijderd met de speciale opdracht "Veilig verwijderen".

Aanbevolen: