Hoe Informatie Van Een Harde Schijf Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Van Een Harde Schijf Te Halen
Hoe Informatie Van Een Harde Schijf Te Halen

Video: Hoe Informatie Van Een Harde Schijf Te Halen

Video: Hard Disk Drive, hoe werkt een harde schijf 2022, December
Anonim

Terwijl de computer draait, is er mogelijk een probleem met de harde schijf. Sommige mensen gaan snel naar de winkel voor een nieuwe schijf. Anderen proberen zelf informatie van de oude harde schijf te herstellen. Wat als er geen herstelpunt op uw computer was, wat moet u in dit geval doen? U heeft speciale software nodig.

Hoe informatie van een harde schijf te halen
Hoe informatie van een harde schijf te halen

Het is nodig

Personal computer, Final Recovery-programma

instructies:

Stap 1

U kunt het programma Final Recovery gebruiken. Het herstelt gegevens van harde schijven. Het programma is eenvoudig en efficiënt te bedienen. Na het starten van Final Recovery, ziet u een venster met een menu. Het lijkt op "Explorer". Bovenaan staan ​​functies voor het herstellen en zoeken naar bestanden. Wanneer u het programma uitvoert, wordt automatisch het zoekmenu geopend. Selecteer de schijf waarvan u wilt herstellen. Het programma geeft je alle mogelijke bestanden. Geef de locatie op waar het herstel zal worden uitgevoerd.

Stap 2

R-studio kan ook gegevensherstel uitvoeren vanaf een harde schijf. Download het naar uw computer en voer het uit. Bovenaan staan ​​de navigatieknoppen. Aan de linkerkant is een lijst met schijven en aan de rechterkant is informatie over hen. Selecteer het station waar u wilt zoeken. Klik op de knop "Scannen". Het programma geeft u informatie. U kunt op de knop "Openen" klikken om de gewenste schijf te openen. Verwijderde bestanden worden gemarkeerd met een rood kruis zodat u ze direct kunt onderscheiden. Vink de vakjes aan om de bestanden te markeren die u wilt herstellen. Klik op "Herstellen gemarkeerd". Kies een locatie waar deze bestanden worden opgeslagen. Sla de verloren informatie niet op dezelfde schijf op, omdat de informatie gewoon wordt overschreven.

Stap 3

Er kan zich een situatie voordoen waarin de schijf niet wordt geopend, maar wordt gescand. Klik hiervoor op "Scannen". Het programma zal, als resultaat van het verrichte werk, informatie geven. Controleer de bestanden waarin u geïnteresseerd bent en herstel ze.

Stap 4

Gebruik de PC Inspector-software. Ze heeft een Russische interface, dus alle bewerkingen zijn gemakkelijker uit te voeren. Download op je computer. Aan de linkerkant vind je alle functieknoppen. Bovendien bevinden zich mappen aan de linkerkant in het programma en bestanden aan de rechterkant. Schakel zoeken in en zoek het gewenste bestand. Herstel het op een andere schijf. U kunt de taal kiezen zoals u wilt.

Populair per onderwerp