Informatie Van Een Flashstation Halen

Inhoudsopgave:

Informatie Van Een Flashstation Halen
Informatie Van Een Flashstation Halen

Video: Informatie Van Een Flashstation Halen

Video: Informatie Van Een Flashstation Halen
Video: Top 10 USB Flash Drive for 2021 | Top rated USB Flash Drive 2024, Mei
Anonim

USB-sticks zijn behoorlijk kwetsbare apparaten. Elke storing kan leiden tot uitval van de flashdrive en verlies van belangrijke informatie. Als uw USB-apparaat echter plotseling niet meer wordt gedetecteerd of de toegang tot bestanden weigert, haast u dan niet om het weg te gooien en te vloeken. Er zijn speciale programma's die dergelijke problemen kunnen oplossen.

Informatie van een flashstation halen
Informatie van een flashstation halen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - RecoverRx-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de fabrikant van de USB-stick. U kunt de naam van de fabrikant vinden op de verpakking of de behuizing van de USB-drive, en u kunt de officiële website vinden via zoekmachines. Zoek naar het gedeelte 'Service' of 'Ondersteuning'. Sommige fabrikanten uploaden kant-en-klare programma's onmiddellijk naar de downloadpagina. Op de website van de Transcend-fabrikant bevindt het hulpprogramma dat u zoekt zich in de sectie Technische ondersteuning, het Downloadcentrum, en het heet RecoveRx.

Stap 2

Download het programma RecoveRx naar het computergeheugen en start het. Het programma zal u vragen om een apparaat te selecteren - doe het. Dan krijgt u de mogelijkheid om de partitie op de media die u wilt herstellen te markeren. Klik op Herstellen om de herstelprocedure te starten. Aan het einde van het werk zal het programma een venster weergeven met een bericht waarin het u zal informeren over het aantal herstelde bestanden.

Stap 3

Probeer de USB-stick opnieuw te openen. Kopieer bestanden van USB naar harde schijf. Je moet geen belangrijke gegevens op zo'n kwetsbaar ding bewaren. Als het herstelproces niet succesvol is, is het firmwaregeheugen van het USB-apparaat mogelijk beschadigd. Gebruik het hulpprogramma om de flashdrive te flashen. U kunt het vinden via zoekmachines door de hardwarenummers van de media en het knipperende programma te matchen.

Stap 4

Vergeet ook niet dat de flashdrive kan worden beschadigd door verschillende fysieke gevolgen. Om dit te doen, moet u het naar een gespecialiseerd centrum brengen, waar ervaren medewerkers alle belangrijke gegevens die u nodig heeft, herstellen en overbrengen naar een ander medium. Probeer echter back-ups te maken van alle informatie die voor u het belangrijkst is in uw werk. Over het algemeen kunnen we stellen dat het niet zo eenvoudig is om informatie uit een draagbaar apparaat te halen.

Aanbevolen: