Hoe In Te Loggen Op Een Computer Met Een Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op Een Computer Met Een Wachtwoord
Hoe In Te Loggen Op Een Computer Met Een Wachtwoord

Video: Hoe In Te Loggen Op Een Computer Met Een Wachtwoord

Video: Hoe In Te Loggen Op Een Computer Met Een Wachtwoord
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om in te loggen op een computer waarop een wachtwoord is ingesteld. Er wordt een wachtwoord ingesteld om onbevoegde toegang tot het systeem te voorkomen. Voor iemand die geen ervaring heeft met het oplossen van dergelijke problemen, is het moreel gezien het ergste om het wachtwoord van uw computer te verliezen. Om in te loggen op een computer met een ingesteld wachtwoord, moet u bepaalde handelingen uitvoeren.

Hoe in te loggen op een computer met een wachtwoord
Hoe in te loggen op een computer met een wachtwoord

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Voordat u acties uitvoert met het omzeilen van het wachtwoord op het besturingssysteem, moet u controleren of het is geïnstalleerd. Vaak begint het systeem gewoon om een wachtwoord te vragen, terwijl in feite niemand het heeft ingesteld. Om dit te controleren, drukt u gewoon op "ENTER". Als u in het systeem komt, is er geen wachtwoord.

Stap 2

Als u nog een wachtwoord heeft, moet u met beheerdersrechten inloggen op de computer, aangezien het beheerderswachtwoord vaak niet is ingesteld. Veel accounts kunnen op een computer worden aangemaakt en elk heeft zijn eigen systeemtoegangsrechten en wachtwoorden.

Stap 3

Om beheerdersrechten te gebruiken, drukt u op de "F8"-toets tijdens het opstarten van het systeem. Het komt voor dat het systeem niet onmiddellijk reageert op dit commando, omdat de toets binnen een bepaalde tijd moet worden ingedrukt. Probeer het totdat de interface voor het selecteren van een account verschijnt.

Stap 4

Daarna verschijnt een venster waarin u uw gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. In het veld waar u de login moet specificeren, schrijft u "Beheerder" en geeft u het wachtwoord niet op. Dat wil zeggen dat het veld "Wachtwoord" volledig leeg moet zijn en geen tekens mag bevatten.

Stap 5

Klik op de knop "Inloggen". Het systeem start op en het bureaublad van de computer verschijnt voor je. Vervolgens moet u alle wachtwoorden van het systeem verwijderen die mogelijk worden gevraagd wanneer het besturingssysteem opstart. Klik op "Start", selecteer "Configuratiescherm". Om het werken gemakkelijker te maken, klikt u op het tabblad "Overschakelen naar klassieke weergave". Zoek het tabblad Gebruikersaccounts.

Stap 6

Selecteer de gebruiker die u nodig hebt en schakel de invoer van het wachtwoord uit wanneer u het besturingssysteem van de computer opent. U kunt ook eenvoudig het wachtwoord wijzigen, het account verwijderen of de gebruikersaanmelding volledig wijzigen, dat wil zeggen andere rechten instellen.

Aanbevolen: