Een Bestand Toevoegen Aan Een Schijfkopie

Inhoudsopgave:

Een Bestand Toevoegen Aan Een Schijfkopie
Een Bestand Toevoegen Aan Een Schijfkopie

Video: Een Bestand Toevoegen Aan Een Schijfkopie

Video: Een Bestand Toevoegen Aan Een Schijfkopie
Video: Drive - Gedeeld bestand toevoegen aan "Mijn schijf". 2024, Maart
Anonim

Het verwijderen van afbeeldingen van optische schijven wordt al lang op grote schaal toegepast onder gebruikers van pc's. In de vorm van afbeeldingen is het best handig om back-ups van gegevens van schijven op te slaan, dat wil zeggen gegevens die niet hoeven te worden gewijzigd. Maar wat als u een bestand aan een schijfkopie moet toevoegen?

Een bestand toevoegen aan een schijfkopie
Een bestand toevoegen aan een schijfkopie

Noodzakelijk

  • - emulator van optische stations Alcohol 120%;
  • - een programma voor het opnemen van informatie op optische schijven Nero Burning Rom;
  • - ruimte op de harde schijf van de computer, voldoende om informatie uit de afbeelding te kopiëren.

instructies:

Stap 1

Open de schijfkopie in Alcohol 120%. Druk op de Ins-knop, de sneltoets Ctrl + O of selecteer Bestand en Openen in het menu. Ga in het dialoogvenster dat verschijnt naar de map met de afbeelding, selecteer het afbeeldingsbestand en klik op de knop "Openen". De naam van het afbeeldingsbestand wordt toegevoegd aan de lijst met afbeeldingen.

Stap 2

Koppel de geopende afbeelding aan een van de virtuele schijven. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de afbeelding in de lijst. Selecteer in het contextmenu "Mount to device", in het verschenen onderliggende menu, selecteer het item dat overeenkomt met de gewenste schijf.

Stap 3

Kopieer de volledige inhoud van de afbeelding naar een tijdelijke map op uw harde schijf. Open uw bestandsbeheerder of Windows Verkenner. Ga naar een schijf die voldoende ruimte heeft om alle informatie uit de afbeelding te bewaren. Maak een tijdelijke map op schijf. Open vervolgens de hoofdmap van de media die in het virtuele optische station zijn gemount in een ander paneel van bestandsbeheer of een ander verkennervenster. Selecteer alle bestanden en mappen van de virtuele schijf. Kopieer de gemarkeerde inhoud naar een tijdelijke map.

Stap 4

Voeg het bestand toe aan de inhoud van de schijfkopie. Zoek in bestandsbeheer of verkenner het bestand, de bestanden of mappen die u aan de afbeelding wilt toevoegen. Kopieer ze naar een tijdelijke map waar de inhoud van de afbeelding in de vorige stap is geplaatst. Maak indien nodig een extra mappenstructuur in de tijdelijke map.

Stap 5

Maak een nieuw project in Nero Burning Rom. Druk op Ctrl + N, de knop Nieuw op de werkbalk, of selecteer Bestand en Nieuw in het menu. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt het formaat van de te maken afbeelding. Het moet overeenkomen met het formaat van de afbeelding waaruit de gegevens naar de tijdelijke map zijn gekopieerd. Klik op de knop Nieuw.

Stap 6

Voeg alle bestanden en mappen uit de tijdelijke map toe aan het project dat is gemaakt in Nero Burning Rom. Zoek en markeer de tijdelijke map in het linkerdeelvenster van de projectmanager. Selecteer alle inhoud met de muis of door op Ctrl + A te drukken. Sleep alle geselecteerde inhoud naar het rechtervenster van de projectmanager.

Stap 7

Selecteer de virtuele beeldrecorder als het doelapparaat. Klik op de vervolgkeuzelijst in de werkbalk. Maak het huidige item Image Recorder.

Stap 8

Begin met het opnemen van uw project. Druk op Ctrl + B, klik op de knop "Branden" op de werkbalk of selecteer de items "Recorder" en "Project branden …" in het menu. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de knop "Branden".

Stap 9

Neem de afbeelding op met de nieuwe inhoud inclusief de toegevoegde informatie. Selecteer in het dialoogvenster "Afbeeldingsbestand opslaan" de map om het bestand op te slaan en de naam van de afbeelding. Klik op de knop Opslaan.

Stap 10

Wacht tot de voltooiing van de vorming van een nieuw afbeeldingsbestand. Informatie over het proces van het opnemen van informatie wordt weergegeven in het toepassingsvenster.

Aanbevolen: