Een Audiotrack Aan Een Bestand Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Aan Een Bestand Toevoegen
Een Audiotrack Aan Een Bestand Toevoegen

Video: Een Audiotrack Aan Een Bestand Toevoegen

Video: Een Audiotrack Aan Een Bestand Toevoegen
Video: How to add audio tracks to an MP4 video file without re-encoding 2024, April
Anonim

Bij het maken van je eigen videoclips is het belangrijk om de juiste muziek te kunnen kiezen en invoegen. De meeste video-editors hebben ingebouwde functies waarmee u snel een audiotrack kunt toevoegen.

Een audiotrack aan een bestand toevoegen
Een audiotrack aan een bestand toevoegen

Noodzakelijk

mktoolnix

instructies:

Stap 1

Als je met containers van het mkv-formaat werkt, gebruik dan het hulpprogramma mkvtoolnix. Dit is een gratis programma dat is ontworpen om de parameters van video's te wijzigen. Download de werkbestanden van het opgegeven programma.

Stap 2

Open de downloadmap en voer het bestand mmg.exe uit. Na het starten van het hoofdmenu van het programma, selecteer het tabblad "Inloggen". Klik op de knop Toevoegen. Selecteer het videobestand waaraan u de audiotrack wilt toevoegen.

Stap 3

Na het downloaden van het bestand, onderzoekt u de inhoud van de geselecteerde container. Als het elementen van derden bevat, verwijder deze dan. Schakel hiervoor de bijbehorende items uit. Het mkv-formaat kan meerdere audio-elementen, ondertitels en soortgelijke extra bijlagen tegelijk bevatten.

Stap 4

Selecteer nu de gedownloade video in het menu Input Files. Klik op de knop "Bijvoegen". Nadat u het verkennermenu heeft gestart, selecteert u de audiotrack die u aan het bestand wilt toevoegen. Als u geen extra items hebt verwijderd, verplaats dan de nieuwe track naar de eerste positie in de lijst.

Stap 5

Selecteer hiervoor de naam van de toegevoegde track en druk meerdere keren op de "Omhoog"-knop. Open nu het tabblad "Opties" en wijzig indien nodig de kenmerken van het videobestand.

Stap 6

Open na het voorbereiden van de container het tabblad "Verwerking" en selecteer "Mkvmerge uitvoeren". Wacht even totdat het programma de lopende procedure heeft voltooid.

Stap 7

Klik op de knop "Map openen" en controleer het gegenereerde bestand. Houd er rekening mee dat de track begint te spelen wanneer de videostream start. Als je de audiotrack een beetje moet verschuiven, vul dan het veld "Vertraging" in op het tabblad "Parameters". Stel een negatieve vertragingswaarde in om de muziek te starten voordat de video begint. Gebruik Sounde Forge om het geluidsbestand vooraf te bewerken.

Aanbevolen: