Opmerkingen Toevoegen Aan Een Bestand

Inhoudsopgave:

Opmerkingen Toevoegen Aan Een Bestand
Opmerkingen Toevoegen Aan Een Bestand

Video: Opmerkingen Toevoegen Aan Een Bestand

Video: Opmerkingen Toevoegen Aan Een Bestand
Video: Handleidingen Word 2010 - het maken van opmerkingen op een document 2024, April
Anonim

De bewerking van het toevoegen van een opmerking aan een bestand is direct gerelateerd aan het type van het geselecteerde bestand en vereist verschillende acties, afhankelijk van de bestandsextensie. Bijna al deze acties kunnen worden uitgevoerd met behulp van standaardtools van het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Opmerkingen toevoegen aan een bestand
Opmerkingen toevoegen aan een bestand

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Alle programma's" om de mogelijkheid te configureren om opmerkingen aan bestanden toe te voegen (voor Windows XP).

Stap 2

Selecteer het item "Standaard" en open het contextmenu "Windows Verkenner" door met de rechtermuisknop te klikken (voor Windows XP).

Stap 3

Selecteer de opdracht "Eigenschappen" en klik op het tabblad "Bekijken" om het uiterlijk van de bestandsweergave te wijzigen (voor Windows XP).

Stap 4

Selecteer het item "Tabel" in het vervolgkeuzemenu en klik op de knop OK om uw keuze te bevestigen (voor Windows XP).

Stap 5

Roep het contextmenu van de kolom met het gewenste bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Commentaar" om de geselecteerde parameter weer te geven (voor Windows XP).

Stap 6

Roep het contextmenu van het gewenste bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en ga naar het item "Eigenschappen" om de bewerking van het toevoegen van een opmerking uit te voeren (voor Windows XP).

Stap 7

Ga naar het tabblad "Samenvatting" van het dialoogvenster dat wordt geopend en voer de vereiste informatie in het daarvoor bestemde veld in (voor Windows XP).

Stap 8

Start de toepassing Windows 7 Explorer om de weergave-instellingen te wijzigen en klik op de knop Schikken in de bovenste werkbalk van het programmavenster (voor Windows 7).

Stap 9

Geef de opdracht Weergeven op en selecteer Voorbeeldvenster weergeven (voor Windows 7).

Stap 10

Gebruik het Windows 7-systeem voor het toevoegen van tags om de nodige opmerkingen aan het geselecteerde bestand toe te voegen: klik op de knop "Opmerkingen toevoegen" nadat het vak rond de geselecteerde optie verschijnt en de muisaanwijzer verandert in de cursor (voor Windows 7).

Stap 11

Voer de waarde van de gewenste opmerking in en klik op de knop "Opslaan" om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows 7).

Stap 12

Pas het vereiste aantal tags toe op het geselecteerde bestand of selecteer de gewenste groep bestanden om één tag toe te passen (voor Windows 7).

Aanbevolen: