Een Schijfkopiebestand Installeren

Inhoudsopgave:

Een Schijfkopiebestand Installeren
Een Schijfkopiebestand Installeren

Video: Een Schijfkopiebestand Installeren

Video: Een Schijfkopiebestand Installeren
Video: Starten met Garmin BaseCamp - tutorial - 01 2024, April
Anonim

Om met schijfkopieën te werken, moet u bepaalde software gebruiken. Uiteraard moet u over de nodige vaardigheden beschikken om geen fouten te maken tijdens het werken met deze software.

Een schijfkopiebestand installeren
Een schijfkopiebestand installeren

Noodzakelijk

  • - Daemon Tools Lite;
  • - Totale bevelhebber;

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met internet en ga naar https://www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite. Download Daemon Tools Lite door Gratis downloaden te selecteren. Open het gedownloade exe-bestand en selecteer "Gratis licentie". Om de meeste noodzakelijke manipulaties met ISO-images uit te voeren, is het absoluut niet nodig om de volledige versie van het programma te kopen.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en open het Daemon Tools-programma. Het start meestal automatisch wanneer u zich aanmeldt bij Windows. Zoek het hulpprogrammapictogram in het systeemvak (rechtsonder in het scherm). Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Mount'n'Drive.

Stap 3

Klik in het menu dat opent op de knop "Bestand toevoegen" (schijfpictogram met een "plus"-teken). Selecteer het vereiste ISO-bestand of een schijfimage in een ander formaat. Klik nu met de rechtermuisknop op de bestandsnaam die in het werkmenu van het programma verschijnt.

Stap 4

Selecteer "Mount" en selecteer de gewenste virtuele schijf. Na een tijdje wordt de schijf door het systeem gedetecteerd. Open het menu Deze computer en navigeer naar de inhoud van de nieuwe virtuele schijf.

Stap 5

Voer de benodigde programma's uit of kopieer de benodigde bestanden eenvoudig naar de harde schijf van uw computer. Als u het ISO-bestand niet als virtuele schijf hoeft te gebruiken, maar er alleen informatie uit wilt halen, gebruik dan het Total Commander-programma of de 7z-archiver.

Stap 6

Gebruik deze hulpprogramma's om het ISO-bestand te openen en de gewenste informatie naar de harde schijf van uw computer of andere media te kopiëren.

Aanbevolen: