Een Game Installeren Op Een Samsung-telefoon Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Game Installeren Op Een Samsung-telefoon Vanaf Een Computer
Een Game Installeren Op Een Samsung-telefoon Vanaf Een Computer

Video: Een Game Installeren Op Een Samsung-telefoon Vanaf Een Computer

Video: Een Game Installeren Op Een Samsung-telefoon Vanaf Een Computer
Video: PC GAMES SPELEN OP JE SMARTPHONE! - Tutorial - TechTime 2024, April
Anonim

Er zijn veel games en applicaties die u op uw Samsung-telefoon kunt uitvoeren. Je kunt deze spellen van internet downloaden met behulp van de browser die in je telefoon is ingebouwd, wat gepaard gaat met hoge verkeerskosten. De beste optie is om een computer te gebruiken.

Een game installeren op een Samsung-telefoon vanaf een computer
Een game installeren op een Samsung-telefoon vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Om het spel op je Samsung-telefoon te installeren, moet je je telefoon synchroniseren met je computer. In de verpakking vindt u een datakabel en een cd met software en drivers. Koop anders een datakabel bij de officiële vertegenwoordiger van het bedrijf of bestel deze via de website www.samsung.com. Op dezelfde site kunt u de software en stuurprogramma's downloaden die nodig zijn voor synchronisatie. Installeer de softwarecomponenten en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Om de juiste voortgang van de operatie te garanderen, is het noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren

Stap 2

Download en installeer een Java-emulator. Het is handig bij het testen van games die u later naar uw telefoon kopieert. Met zijn hulp bespaart u tijd die u zou kunnen besteden aan het kopiëren en verwijderen van games die u om de een of andere reden niet leuk vindt.

Stap 3

Open de site www.samsung-fun.ru. Op deze site vindt u een catalogus met spellen voor Samsung-telefoons met een handig systeem van indeling op modellijnen, modellen en ook soorten spellen. Selecteer de spellen die u interesseren in de beschrijving en download ze naar uw computer

Stap 4

Test de gedownloade games met een java-emulator. Zorg ervoor dat de game bij je past en sluit vervolgens je telefoon met een datakabel aan op je computer. Start uw synchronisatiesoftware. Zorg ervoor dat het programma de telefoon "ziet" en kopieer vervolgens de spellen die u hebt geselecteerd naar het bestandsmenu. Koppel de telefoon niet los van de computer voordat de bewerking is voltooid. Start uw telefoon opnieuw op via het programma en verwijder het apparaat vervolgens veilig. Test de spellen nogmaals op je telefoon om misverstanden te voorkomen, herhaal de handeling indien nodig.

Aanbevolen: