Hoe Een Psp-spel Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Psp-spel Op Een Computer Te Installeren
Hoe Een Psp-spel Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Psp-spel Op Een Computer Te Installeren

Video: How to download PSP games for FREE!! 2022, December
Anonim

Sony Play Station Portable (PSP) is tegenwoordig een van de meest populaire draagbare spelplatforms. Er zijn veel fans van dit apparaat over de hele wereld. PSP gebruikt in zijn platform speciaal gemaakte optische schijven van het UMD-formaat. Volgens het idee van de fabrikant kunnen PSP-games daarom niet op een gewone computer worden gespeeld. Gamers hebben echter een manier bedacht om deze beperking te omzeilen.

Hoe een psp-spel op een computer te installeren
Hoe een psp-spel op een computer te installeren

instructies:

Stap 1

Er zijn zogenaamde emulators - dit zijn programma's die een virtueel apparaat op uw harde schijf maken. Met andere woorden, na het installeren van dit programma zal uw computer "denken" dat het PSP-platform ermee verbonden is. Download een emulator voor PSP. Op internet kun je meerdere vergelijkbare programma's vinden, in principe verschillen ze weinig van elkaar.

Stap 2

Vervolgens heb je een afbeelding nodig van het spel dat je naar je computer wilt downloaden. Je kunt het downloaden van het net. Er zijn veel bronnen die deze inhoud gratis bieden.

Stap 3

Meestal worden de afbeeldingen gearchiveerd. Pak daarom eerst het vereiste ISO- of CSO-bestand uit. Voer daarna de gedownloade afbeelding uit via de emulator (om de emulator te installeren, hoeft u alleen maar het installatieprogramma te volgen). Om dit te doen, specificeert u op het tabblad Bestand het pad naar de afbeelding met het gedownloade spel.

Stap 4

Als u zelf een spelplatform heeft, hebt u, om er games van internet naar te downloaden, CUSTOM-firmware nodig (u kunt games die van het netwerk zijn gedownload niet starten met officiële firmware). Firmware kan ook worden gedownload van het World Wide Web, op de meeste sites zijn ze gratis beschikbaar.

Stap 5

Als je een nieuwe geheugenkaart in een CUSTOM flashed PSP-platform plaatst, hoef je niet zelf een ISO-map aan te maken. Om dit te doen, formatteert u de kaart eenvoudig via de gameconsole. Daarna verschijnen automatisch alle benodigde mappen.

Stap 6

Verbind je console via USB met je computer. Kopieer nu gewoon de eerder gedownloade ISO- of CSO-afbeelding naar uw geheugenkaart. Mappad: X: / ISO /. Houd er rekening mee dat alleen de afbeelding zelf naar deze map moet worden gekopieerd, niet de map waarin deze zich bevindt na het uitpakken.

Populair per onderwerp