Hoe Een Schijfkopiebestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijfkopiebestand Te Openen
Hoe Een Schijfkopiebestand Te Openen

Video: Hoe Een Schijfkopiebestand Te Openen

Video: Hoe Een Schijfkopiebestand Te Openen
Video: 7-Zip: In- en uitpakken 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn er veel programma's waarmee de gebruiker een schijfkopiebestand kan openen. Sommige software wordt gedistribueerd onder een betaalde licentie, sommige applicaties zijn op hun beurt gratis.

Hoe een schijfkopiebestand te openen
Hoe een schijfkopiebestand te openen

Het is nodig

Computer, internettoegang, Daemon Tools-programma

instructies:

Stap 1

We hebben besloten ons niet te concentreren op het beoordelen van betaalde programma's waarmee u afbeeldingsbestanden kunt lezen. In plaats daarvan kijken we naar een programma als Daemon Tools. Het is ook betaald, maar er zijn ook gratis versies. Gratis programma's worden alleen beperkt door functionaliteit die je eigenlijk niet nodig hebt. Om deze applicatie te downloaden, kunt u de zoekmachines gebruiken. Vergeet bij het downloaden van programma's van internet niet om ze op virussen te controleren.

Stap 2

Nadat u Daemon Tools hebt gedownload en de antivirus geen bedreigingen heeft gedetecteerd, kunt u doorgaan met de installatie van het programma. Om dit te doen, voert u eenvoudig het gedownloade bestand uit. Laat tijdens de installatie alle standaardopties staan. Het enige dat u kunt wijzigen, is de definitie van de startpagina wanneer u de browser opent, evenals het doel van de zoekmachine. Merk op dat u tijdens de installatie het vakje naast de optie "Gratis versie" moet aanvinken. Anders installeer je een betaald programma dat een maand werkt zonder te betalen. Nadat u de Daemon Tools-toepassing op uw computer hebt geïnstalleerd, moet u het systeem opnieuw opstarten.

Stap 3

Na het opnieuw opstarten zal het systeem automatisch de start van services configureren. Zodra de computer klaar is voor gebruik, kunt u doorgaan met het openen van het schijfkopiebestand. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het toepassingspictogram in het systeemvak (rechterkant van de taakbalk). Selecteer "Virtuele schijven". Beweeg de cursor over de gemaakte schijf en selecteer vervolgens de opdracht "Afbeelding monteren". Gebruik het venster dat verschijnt, zoek de gewenste afbeelding en monteer deze. U kunt het bestand openen via "Mijn Computer". Het is ook mogelijk dat het bestand automatisch wordt gestart nadat het is gemount.

Aanbevolen: