Hoe Herstelde Bestanden Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Herstelde Bestanden Te Openen
Hoe Herstelde Bestanden Te Openen

Video: Hoe Herstelde Bestanden Te Openen

Video: Hoe Herstelde Bestanden Te Openen
Video: Word 2010 Bestand openen 2024, Mei
Anonim

Kaspersky PURE biedt volop mogelijkheden voor de gebruiker. Naast de standaard (en zeer hoogwaardige) antivirusbescherming heeft het programma een ingebouwde ouderlijk toezichtmodule, data-encryptie, een wachtwoordmanager, een wizard voor het verwijderen van gegevens en een dataherstelmodule - de zogenaamde back-upmodule.. Maar ondanks al het gemak van het gebruik van back-up, worden bestanden die op de ene computer zijn hersteld, niet geopend op een andere. Dit komt door overgeërfde bestandsrechten.

Hoe herstelde bestanden te openen
Hoe herstelde bestanden te openen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Om deze situatie op te lossen, moet u eerst de systeeminstellingen voor bestanden configureren. Zoek het gerepareerde bestand dat u niet kunt openen. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga in het eigenschappenvenster naar het tabblad Beveiliging, zoek de knop Doorgaan en klik erop. Het venster "Eigenaar" wordt geopend.

Stap 2

Zoek onder aan het venster het gedeelte "Eigenaar wijzigen" en selecteer een gebruiker uit de lijst, klik op "OK" en ga akkoord met het systeembericht nadat u het hebt gelezen. Het eigenschappenvenster moet worden gesloten door op de knop "OK" te klikken en opnieuw te starten. Nu moeten we een gebruiker op de computer toevoegen.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Beveiliging" en klik op de knop "Wijzigen". Klik in het venster dat verschijnt met de rechtermuisknop op de knop "Toevoegen". Het systeem zal u vragen om een gebruiker of gebruikersgroep te selecteren. Klik vervolgens op de knop "Geavanceerd" en in het nieuwe gebruikersselectievenster - de knop "Zoeken". Op zo'n ingewikkelde manier kwamen we eindelijk bij de lijst met alle gebruikers van deze computer.

Stap 4

Zoek uw gebruiker tussen de zoekresultaten, selecteer hem en klik op "OK". Ga opnieuw akkoord en keer terug naar het venster Beveiliging. Uw naam zal nu een van de gebruikers zijn. Controleer de lijst met machtigingen hieronder en klik op "OK".

Stap 5

Dergelijke problemen met gebruikerstoegangsrechten ontstaan door de fijnafstemming van het gebruikersbeleid in het besturingssysteem Windows 7. Een dergelijk beleid helpt de persoonlijke bestanden van de gebruiker te beschermen tegen verwijdering of wijziging door een onbevoegde persoon. Over het algemeen kunnen we zeggen dat deze operatie, wanneer deze opeenvolgend wordt uitgevoerd, niet veel tijd en moeite kost.

Aanbevolen: