Draadloze Netwerken Maken

Inhoudsopgave:

Draadloze Netwerken Maken
Draadloze Netwerken Maken

Video: Draadloze Netwerken Maken

Video: Draadloze Netwerken Maken
Video: Draadloze netwerken 2024, Mei
Anonim

De ontwikkeling van internettechnologieën over de hele wereld, zoals oorspronkelijk verwacht, gaat in een zeer snel tempo. Daarom was niemand bijzonder verrast toen bijna elk restaurant, hotel, evenals vele andere openbare plaatsen, zelfs op straat, de mogelijkheid hadden van draadloze internettoegang. U kunt ook thuis verbinding maken met internet. Maar heel vaak hebben onervaren gebruikers problemen om verbinding te maken met wifi.

Draadloze netwerken maken
Draadloze netwerken maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - draadloos modem of ingebouwd in een computer.

instructies:

Stap 1

Om draadloze Wi-Fi-technologie te verbinden, activeert u het Wi-Fi-netwerkherkenningssysteem op uw laptop of pc, als u zich in het dekkingsgebied bevindt. Als de service voor draadloze instellingen soepel verloopt, geeft uw computer onmiddellijk een nieuw detectiesignaal voor de draadloze verbinding weer. Dit wordt wifi.

Stap 2

Klik op het pictogram van het netwerk dat in het "Systeemvak" verschijnt. Er wordt een venster voor u geopend waarin u wordt gevraagd het draadloze netwerk te selecteren waarmee u verbinding wilt maken. Selecteer Wi-Fi en klik op de knop "Verbinden". Het proces om verbinding te maken met het wifi-netwerk is gestart. Deze operatie zal niet veel tijd in beslag nemen. Tijdens het installatieproces zal het systeem u enkele vragen stellen, waarvan u de meeste met "Ja" moet beantwoorden.

Stap 3

Nadat het verbindingsproces is voltooid, kunt u de nieuwe draadloze lijn gebruiken en online gaan. Het is ook vermeldenswaard dat Wi-Fi-technologie in veel vestigingen gratis wordt gedistribueerd. Zoals de praktijk laat zien, is het vrij vaak mogelijk om openbare plaatsen in de stad te zien, waar wifi-hotspots gratis zijn.

Stap 4

Zoals u kunt zien, is het verbinden van draadloze Wi-Fi-netwerken vrij eenvoudig, ervan uitgaande dat er geen storingen zijn opgetreden. Het ontstaan van verschillende moeilijkheden kan echter niet worden uitgesloten. Om ze op te lossen, volstaat het om uw operator te bellen. U kunt ook contact opnemen met de administratie van de vestiging waar u verbinding maakt met draadloos internet. Worden access points betaald, dan moet je een bepaald bedrag op je persoonlijke wifi-account hebben staan, of een geactiveerde sleutel. Het is ook vermeldenswaard dat betaalde hotspots vaak veel sneller zijn dan gratis hotspots.

Aanbevolen: