Een Draadloze Muis Opnieuw Maken

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Muis Opnieuw Maken
Een Draadloze Muis Opnieuw Maken

Video: Een Draadloze Muis Opnieuw Maken

Video: Een Draadloze Muis Opnieuw Maken
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Een draadloze optische muis is een geweldig hulpmiddel voor modding. Daarin kunt u de kleur van de achtergrondverlichting wijzigen en aan de zijkanten extra LED's van de gewenste kleuren toevoegen.

Een draadloze muis opnieuw maken
Een draadloze muis opnieuw maken

instructies:

Stap 1

Verwijder de batterijen uit de muis. Verwijder de schroeven aan de onderkant. Doe ze in een pot of bevestig ze aan een magneet. Als de manipulator nog steeds niet opengaat, zoek dan de stickers of pootjes, pel of prik ze voorzichtig en bewaar ze ook. De schroeven zitten eronder. Houd er rekening mee dat een muis met beschadigde stickers niet meer onder de garantie valt.

Stap 2

Nadat u het apparaat hebt geopend, draait u de schroeven los waarmee het bord vastzit, trekt u vervolgens voorzichtig het wiel uit de knop en verwijdert u het bord. Verlies het optische systeem (een complex gevormd gestempeld onderdeel bestaande uit een lens en een prisma) niet.

Stap 3

Als u wilt dat de muis helemaal niet meer gloeit, vervangt u eenvoudig de rode LED door een infraroodlamp, waarbij u de polariteit in acht neemt. Je kunt je vrienden verrassen met zo'n apparaat: de manipulator licht niet op, maar hij werkt nog steeds. LED's van andere kleuren zullen slecht werken: de matrix is bijna ongevoelig voor geel, groen, blauw en violet licht. Daarom, als u wilt dat de muis in een van deze kleuren oplicht, vervangt u de hoofdmuis-LED door een infraroodlampje en plaatst u er een andere naast, in de gewenste kleur, zodat deze het optische systeem vanaf de zijkant verlicht. Verbind een ketting van een nieuwe diode en een weerstand die in serie is geschakeld in parallel met een vergelijkbare bestaande ketting, let op de polariteit.

Stap 4

Als de zijwanden van het muislichaam ondoorzichtig zijn, is de gloed van het optische systeem alleen zichtbaar als het boven de tafel wordt geheven. Dit nadeel kan worden verholpen door extra diodes aan de zijkanten te installeren. Sluit ze aan op de hierboven aangegeven manier, boor vervolgens gaten in de zijkanten van de behuizing en bevestig de diodes erin met lijm. Ze veranderen de helderheid synchroon met de achtergrondverlichtingsdiode van het optische systeem. Als je wilt dat ze constant gloeien, voed ze dan (ook via weerstanden en let op de polariteit) vanuit het batterijcompartiment via een aparte schakelaar. Plaats de laatste zo dat deze het gebruik van de muis niet hindert.

Stap 5

Monteer de muis in omgekeerde volgorde. Plaats de batterijen en koppel het aanwijsapparaat opnieuw met de ontvanger. Controleer of de muis werkt. Plak er desgewenst voorzichtig een dun kunstleer overheen - hierdoor ligt de muis prettiger in de hand.

Aanbevolen: