Een Systeembestand Installeren

Inhoudsopgave:

Een Systeembestand Installeren
Een Systeembestand Installeren

Video: Een Systeembestand Installeren

Video: Een Systeembestand Installeren
Video: Systeembestandscontrole gebruiken om systeembestanden te herstellen in Windows 7 en Windows Vista 2024, April
Anonim

Bij bepaalde systeemstoringen kunnen de systeembestanden die nodig zijn om te blijven werken beschadigd raken. Ondanks dat nieuwe versies van Windows betrouwbaar zijn, worden er speciale herstelschijven voor meegeleverd, die vaak bij een computer worden geleverd.

Een systeembestand installeren
Een systeembestand installeren

instructies:

Stap 1

Om beschadigde of verwijderde bestanden van het Windows-besturingssysteem te herstellen, gebruikt u een speciale herstelschijf, die vaak wordt meegeleverd bij de aankoop van een computer waarop de distributiekit is geïnstalleerd. Alle acties hier moeten worden uitgevoerd via de systeemherstelconsole of met noodherstel.

Stap 2

Kies bij het gebruik van de tweede methode handmatige uitvoering. Volg de instructies in het menu en voer gegevensherstel uit met een van de bovenstaande methoden. Vaak kunt u de herstelmodus openen door vanaf de schijf op te starten en het menu op de bijbehorende console te openen.

Stap 3

Als u geen herstelschijf hebt, gebruikt u de herinstallatie van het besturingssysteem naar een nieuwe partitie. Gebruik hiervoor dezelfde kopie van de distributie die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Maak een herstelschijf nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd. De volgorde hier kan afhankelijk zijn van de versie van Windows die u gebruikt. Noteer de werkende configuratie van het systeem erop en herstel vervolgens het vorige exemplaar van Windows via de console.

Stap 5

Zelfs als u nog nooit problemen hebt ondervonden met de stabiliteit van Windows, maakt u een herstelschijf van de configuratie van het besturingssysteem. U zult nooit volledig worden beschermd tegen de dreiging van virussen, storingen als gevolg van programmaconflicten enzovoort, er zijn veel redenen voor het verlies en de beschadiging van systeembestanden - dit kunnen virussen zijn, onjuist afsluiten van de computer, installatie van conflicterende software, stuurprogramma's, enzovoort.

Stap 6

Om de details over de procedure voor het maken van een herstelschijf te weten te komen, voert u het overeenkomstige verzoek op internet uit, met uw exemplaar van Windows als een van de sleutelwoorden.

Aanbevolen: