Hoe Het Systeembestand Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeembestand Bij Te Werken
Hoe Het Systeembestand Bij Te Werken

Video: Hoe Het Systeembestand Bij Te Werken

Video: Hoe Het Systeembestand Bij Te Werken
Video: Systeembestandscontrole gebruiken om systeembestanden te herstellen in Windows 7 en Windows Vista 2024, Mei
Anonim

Schade aan systeembestanden kan optreden als gevolg van een computerinfectie met virussen, onjuiste installatie van programma's en andere storingen. Er zijn verschillende manieren om ze te herstellen.

Hoe het systeembestand bij te werken
Hoe het systeembestand bij te werken

Noodzakelijk

  • - herstelschijf
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf met de distributiekit van het geïnstalleerde besturingssysteem in de schijf van uw computer, nadat u eerder de opstart vanaf cd hebt geïnstalleerd. Nadat je het eerste opstartscherm hebt, ga je naar het schijfmenu en selecteer je de opdracht om het systeem te herstellen.

Stap 2

Volg daarna de eenvoudige menu-instructies en gebruik de herstelschijf om de beschadigde of verwijderde systeembestanden van uw besturingssysteem bij te werken. Dit is handig als beschadigde of ontbrekende bestanden uw login verstoren.

Stap 3

Gebruik het hulpprogramma om het besturingssysteem in de vorige staat te herstellen. Open hiervoor het menu Start en ga naar de standaard hulpprogramma's. Voer Systeemherstel uit nadat u alle momenteel actieve programma's hebt afgesloten.

Stap 4

Gebruik de pijlknoppen om de datum te selecteren waarop een van de herstelpunten is gemaakt - ze kunnen vanzelf zijn verschenen bij het installeren van stuurprogramma's of hulpprogramma's, of u hebt ze zelf gemaakt.

Stap 5

Selecteer degene die voorafging aan de wijzigingen in de systeembestanden en start het proces. Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die in deze periode in het besturingssysteem zijn aangebracht, worden geannuleerd en dat alle verplaatste bestanden terugkeren naar hun vorige mappen.

Stap 6

Maak voor het geval dat een herstelschijf voor uw besturingssysteem, zodat u Windows in de toekomst niet opnieuw hoeft te installeren. Dit wordt gedaan met behulp van de standaardtools van uw besturingssysteem in het menu voor gegevensback-up.

Stap 7

Dit kunt u het beste doen nadat u het besturingssysteem en de stuurprogramma's in een werkende configuratie hebt geïnstalleerd. Maak ook geen herstelschijf met een lang gebruikt besturingssysteem zonder eerst het register te reinigen van onnodige items en onnodige programma's te verwijderen.

Aanbevolen: