Hoe Het Systeembestand Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeembestand Te Kopiëren
Hoe Het Systeembestand Te Kopiëren

Video: Hoe Het Systeembestand Te Kopiëren

Video: Hoe Het Systeembestand Te Kopiëren
Video: USB hoe bestanden overzetten/kopiëren 2024, Mei
Anonim

Het systeembestand, dat geen extensie heeft in het besturingssysteem Windows XP, is een registercomponent of systeemregistercomponent. Beschadiging of afwezigheid van dit bestand kan leiden tot onbruikbaarheid van het hele systeem.

Hoe het systeembestand te kopiëren
Hoe het systeembestand te kopiëren

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Windows XP-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Deze computer" om de procedure uit te voeren voor het maken van een kopie van het systeembestand, dat geen extensie heeft en een bijenkorf is van het systeemregister.

Stap 2

Selecteer het station met het besturingssysteem (standaard - station C:), en open het menu "Extra" in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 3

Selecteer "Mapopties" en ga naar het tabblad "Beeld" van het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend.

Stap 4

Vink het vakje aan naast "Verborgen bestanden en mappen weergeven" in de groep "Verborgen bestanden en mappen" en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 5

Vouw de Windows-map uit door te dubbelklikken om het dialoogvenster "Eigenschappen" te openen en open de benodigde map met systeembestanden door dezelfde dubbelklik, of selecteer een bestand dat niet in de mappen is opgenomen.

Stap 6

Plaats een lege of herschrijfbare cd in het station of sluit een verwisselbaar USB-station aan.

Stap 7

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Deze computer.

Stap 8

Sleep het niet-uitbreidbare systeembestand dat moet worden gekopieerd naar de groep Apparaten met verwisselbare media (voor een USB-stick) of de groep Harde schijven (voor cd of dvd).

Stap 9

Selecteer de opdracht "Burn to CD" en volg de aanbevelingen van de wizard (voor cd of dvd) en wacht tot het kopieerproces is voltooid of keer terug naar het hoofdmenu "Start" om een alternatieve bewerking uit te voeren, namelijk het kopiëren van het systeembestand.

Stap 10

Ga naar Uitvoeren en typ ntbackup in het veld Openen.

Stap 11

Bevestig de uitvoering van de opdracht om het archiveringshulpprogramma uit te voeren door op OK te klikken en de optie "Geavanceerde modus" te selecteren.

Stap 12

Ga naar het tabblad Archief van het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe op het veld Systeemstatus.

Stap 13

Bevestig uw keuze door op de knop "Archief" te klikken en ga naar het item "Geavanceerd".

Stap 14

Pas het selectievakje toe op het veld "Gegevens valideren na archivering" en selecteer de optie "Normaal" in het gedeelte "Archieftype".

Stap 15

Bevestig uw keuze door op OK te klikken en klik nogmaals op de knop Archiveren om de opdracht uit te voeren om een kopie te maken.

Aanbevolen: