Hoe Het Registerbestand Te Kopiëren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Registerbestand Te Kopiëren?
Hoe Het Registerbestand Te Kopiëren?

Video: Hoe Het Registerbestand Te Kopiëren?

Video: Hoe Het Registerbestand Te Kopiëren?
Video: How to jump to a registry key directly (Copy/Paste) 2024, April
Anonim

Het maken van back-upkopieën van individuele sleutels of het volledige systeemregister van Microsoft Windows kan nuttig zijn voor de gebruiker om de resulterende schade aan het systeem te herstellen of bij het exporteren van de benodigde configuratieparameters.

Hoe het registerbestand te kopiëren?
Hoe het registerbestand te kopiëren?

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem op om de procedure uit te voeren voor het maken van een reservekopie van een afzonderlijk bestand van het systeemregister en selecteer de opdracht "Uitvoeren".

Stap 2

Voer de waarde regedit in de regel "Open" in Selecteer de knop OK en bevestig de uitvoering van de opdracht om het hulpprogramma "Register-editor" te openen.

Stap 3

Definieer de tak met de te kopiëren sleutel en selecteer de gewenste parameter door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 4

Vouw het menu Bestand uit in het bovenste deel van het venster Register-editor en selecteer Exporteren.

Stap 5

Voer de gewenste waarde in voor de naam van de gemaakte kopie in het overeenkomstige veld van het dialoogvenster dat wordt geopend. Geef het volledige pad op naar waar de back-up wordt opgeslagen.

Stap 6

Bevestig de uitvoering van de kopieeropdracht door op OK te klikken of ga opnieuw naar het hoofdmenu "Start" om de procedure uit te voeren voor het maken van een volledige kopie van het volledige register van het Windows-besturingssysteem.

Stap 7

Selecteer de opdracht Alle programma's en vouw het knooppunt Accessoires uit.

Stap 8

Selecteer het item "Systeem" en ga naar het knooppunt "Gegevensarchivering".

Stap 9

Voer de NTbacup-toepassing uit (% SystemRoot% system32

tbackup.exe) b ga naar "Geavanceerde modus".

Stap 10

Gebruik het tabblad "Archiveren" van het geopende toepassingsdialoogvenster en selecteer het element Systeemstatus door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 11

Geef de opdracht "Archief" op en gebruik de optie "Geavanceerd".

Stap 12

Schakel het selectievakje "Automatisch een back-up maken van beveiligde systeembestanden met systeemstatus" uit om alleen een kopie van het systeemregister te maken en ga naar het tabblad "Archieftype".

Stap 13

Pas het selectievakje toe op het veld "Normaal" en bevestig de uitvoering van de opdracht om een reservekopie van het systeemregister van het Windows-besturingssysteem te maken door op de knop "Back-up" te klikken.

Aanbevolen: