Hoe Het Registerbestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Registerbestand Te Herstellen
Hoe Het Registerbestand Te Herstellen

Video: Hoe Het Registerbestand Te Herstellen

Video: Hoe Het Registerbestand Te Herstellen
Video: Understanding the Windows Registry 2024, April
Anonim

Bijna elke gebruiker van een personal computer heeft problemen ondervonden in het register. Zoals u weet, is het register een grote database met instellingen die is opgeslagen in mappen op% SystemRoot% System32Config. Op dit moment stellen gebruikers veel vragen over het herstellen van registerbestanden. Om deze bewerking uit te voeren, moet u bepaalde regels volgen.

Hoe het registerbestand te herstellen
Hoe het registerbestand te herstellen

Noodzakelijk

Personal computer, besturingssysteem geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een kopie van het registerbestand maken. Gebruik hiervoor de standaard "Restore and Backup Wizard". Klik hiervoor op de knop "Start". Ga vervolgens naar het item "Standaard". Zoek daar het tabblad "Systeem" en klik op "Back-up van gegevens".

Stap 2

De back-upwizard verschijnt voor u. Ga vanuit de structuur van de wizard naar de geavanceerde modus. Selecteer het tabblad "Archief". Er verschijnt een structuur van alle mappen en bestanden die op uw harde schijven staan. Vink de vakjes aan voor alle bestanden die moeten worden gearchiveerd. U moet een opslagpad kiezen. Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Media- of bestandsnaam archiveren" en selecteert u een locatie om op te slaan.

Stap 3

Klik op het tabblad "Archief". Er verschijnt een menu met informatie over archivering. Als u deze bewerking al heeft uitgevoerd, wordt het bestand "Backup.bkf" gewoon overschreven.

Stap 4

Selecteer vervolgens het tabblad "Geavanceerd". Vink het vakje "Gegevens controleren na archivering" aan en schakel het vakje "Beveiligde systeemgegevens automatisch archiveren" uit, samen met de positie van het systeem (de bewerking kost minder tijd). Stel het archieftype Normaal in. Klik volgende. Het archiveringsproces wordt gestart. Na voltooiing van de bewerking worden alle bestanden hersteld.

Stap 5

Het hulpprogramma maakt back-ups van belangrijke systeemcomponenten, zoals opstartbestanden (Ntdetect.com en Ntld), Active Directory-databases en het register.

Stap 6

U kunt het archiveren ook op een andere manier uitvoeren, namelijk via de opdrachtregel. Klik hiervoor op de knop "Start". Klik vervolgens op "uitvoeren" en voer het commando "ntbackup" in. Vervolgens verschijnt het back-upmenu. Al het andere is op dezelfde manier geconfigureerd als in het eerste geval.

Stap 7

U kunt het aftellen bekijken op C: Documents and Settings \% User% Local SettingsApplication DataMicrosoftWindows NTNTBackupdata in files backup01.log, back up02.log …

Aanbevolen: