Een USB-flashstation Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Plaatsen
Een USB-flashstation Plaatsen

Video: Een USB-flashstation Plaatsen

Video: Een USB-flashstation Plaatsen
Video: windows installatie USB-stick maken 2024, Mei
Anonim

We moeten allemaal om verschillende redenen informatie overdragen en opslaan. Onlangs zijn Flash-drives de meest veelzijdige, ruime en compacte manier geworden om informatie op te slaan. Soms zijn er vragen over het aansluiten van de schijf op de computer.

Een USB-flashstation plaatsen
Een USB-flashstation plaatsen

instructies:

Stap 1

Op verschillende momenten waren de standaarden van Flash-media divers, in de loop van de tijd zijn ze veranderd, met elke nieuwe standaard komt een hogere gegevensoverdrachtsnelheid van de media en naar de media, en de betrouwbaarheid van gegevensopslag neemt toe.

Stap 2

De belangrijkste standaarden voor Flash-media zijn:

1. USB 1.0 / 1.1, een van de vroegste standaarden waarmee media werkten, weerspiegelt de lage kopieersnelheid. Deze standaard is volledig compatibel met alle volgende mediastandaarden en kan worden aangesloten op de poorten van de volgende standaarden.

2. USB 2.0 is een modernere standaard, gekenmerkt door een hogere kopieersnelheid van gegevens en betrouwbaardere opslag. Deze standaard is compatibel met alle eerdere standaarden, maar zal langzamer worden wanneer deze op een oudere poort wordt aangesloten.

3. USB 3.0 is de nieuwste standaard, gekenmerkt door de hoogste kopieersnelheid, hoge betrouwbaarheid van gegevensopslag, gebruikt in bijna alle moderne moederborden.

Stap 3

Nadat we alle normen hebben overwogen, gaan we verder met het overwegen hoe de media rechtstreeks op de computer kunnen worden aangesloten. Zoals eerder opgemerkt, zijn al deze standaarden en poorten compatibel en voor verbinding heb je direct een verbindingsapparaat en een USB-poort nodig.

Meestal bevinden de poorten zich aan de voorkant van de computer, maar ze zijn ook gedupliceerd aan de achterkant van de computer, om verbinding te maken, sluit je het apparaat gewoon aan op de poort.

Initialisatie is meestal snel, maar er kan enige vertraging optreden bij het aansluiten van apparaten met verschillende standaarden op poorten met verschillende standaarden.

Stap 4

Dus nadat u het apparaat hebt aangesloten, zou u een knipperende indicator op de Flash-drive moeten zien, indien aanwezig. Als de media, wanneer ze op één poort zijn aangesloten, niet worden herkend, moet u deze controleren op een bekende werkende poort, maar als de prestaties daarop niet worden bevestigd, is de media hoogstwaarschijnlijk volledig defect.

Aanbevolen: