Een Sleutel Op Een Laptop Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Op Een Laptop Plaatsen
Een Sleutel Op Een Laptop Plaatsen

Video: Een Sleutel Op Een Laptop Plaatsen

Video: Een Sleutel Op Een Laptop Plaatsen
Video: BETON PRANK MET DE LAPTOP VAN GEKKE MARKIE! 2024, April
Anonim

Een computertoetsenbord is, zoals elk technisch apparaat, erg gevoelig voor vuil, kruimels, gemorste vloeistoffen en zelfs kattenhaar. Als gevolg hiervan vallen de laptoptoetsen na een bepaalde tijd van gebruik er gewoon af of hebben ze dringend redding nodig.

Een sleutel op een laptop plaatsen
Een sleutel op een laptop plaatsen

instructies:

Stap 1

Het verwijderen of opnieuw plaatsen van een laptopsleutel is niet zo moeilijk. Om dit te doen, hoeft u geen ervaren computergebruiker te zijn, het is voldoende om de lay-out van het toetsenbordapparaat te kennen en een gewone paperclip bij de hand te hebben. Het vervangen van computersleutels begint met het verwijderen ervan. Alleen als je de knop aan beide kanten op het toetsenbord van een gewone pc vastpakt en met scherpe bewegingen naar buiten trekt, is het werken met een laptop wat meer zorg nodig.

Stap 2

De toetsen op een laptop zijn platter, en als je te hard drukt, kunnen de sleutelhouders beschadigd raken en kun je ze niet meer plaatsen. Als gevolg hiervan wordt het werken op een laptop merkbaar moeilijker. Gebruik een gewone paperclip om schade te voorkomen. Om dit te doen, zoekt u een paperclip en verspreidt u deze in een rechte lijn. Schuif vervolgens de paperclip langzaam onder het onderste sleutelplatform en trek hem voorzichtig van u af. In de regel geeft de sleutel snel toe en stuitert gemakkelijk van de basis.

Stap 3

Gebruik meerdere keren een paperclip om meerdere sleutels te verwijderen met dezelfde procedure. Vergeet echter niet van tevoren op te schrijven van welke houders u ze verwijdert, om niet in de war te raken met de locatie van de toetsen en vervolgens het toetsenbord correct in elkaar te zetten.

Stap 4

Nadat de laptopsleutel is verwijderd, kunt u beginnen met het schoonmaken van het toetsenbord. Voor het omgekeerde proces - het installeren van de sleutel op de basis - moet u niet minder voorzichtig zijn dan bij het verwijderen ervan. Plaats de laptopsleutel in de juiste positie op de basis net boven de gewenste houder. Zodra deze op zijn plaats klikt, drukt u de sleutel voorzichtig op het platform.

Stap 5

Gebruik geen kracht - het drukken moet snel, maar licht zijn, om het apparaat niet te beschadigen. Wanneer de ingedrukte toets wordt vastgezet met speciale plastic bevestigingsmiddelen, wordt het toetsenbord weer functioneel.

Aanbevolen: