Een Geheugenkaart In Een Laptop Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart In Een Laptop Plaatsen
Een Geheugenkaart In Een Laptop Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart In Een Laptop Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart In Een Laptop Plaatsen
Video: Hoe vervang ik mijn RAM-geheugen? 2024, April
Anonim

Hoewel sommige laptops een interface ondersteunen voor het aansluiten van geheugenkaarten op een computer, bieden sommige modellen dergelijke connectoren niet, wat voor enig ongemak voor eigenaren zorgt.

Een geheugenkaart in een laptop plaatsen
Een geheugenkaart in een laptop plaatsen

Het is nodig

Laptop, flashkaart, USB-adapter, antivirus

instructies:

Stap 1

Als we het hebben over een laptopmodel waarin sleuven voor geheugenkaarten van verschillende formaten zijn geïmplementeerd, dan ziet het plaatsen van een USB-flashstation er vrij eenvoudig uit. Het enige dat hiervoor nodig is, is de flashdrive zelf en een antivirusprogramma. Plaats de geheugenkaart in de juiste sleuf en wacht tot deze door het systeem wordt gedetecteerd. Als je autorun hebt geconfigureerd, sluit dan gewoon het pop-upvenster wanneer de kaart is aangesloten en ga naar de map "Deze computer".

Stap 2

Hier moet je met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de aangesloten geheugenkaart klikken. Klik in het menu dat wordt geopend op de optie "Controleren op virussen" en wacht tot de antivirussoftware klaar is met het scannen van de kaart. Als er geen bedreigingen op uw computer worden gevonden, kunt u verder werken met de geheugenkaart.

Stap 3

Als uw laptop geen poorten voor geheugenkaarten heeft, komen speciale apparaten - USB-adapters - u te hulp. Dergelijke adapters hebben connectoren voor alle bestaande formaten geheugenkaarten en worden via een USB-interface op een computer aangesloten. Sluit het apparaat aan op de laptop en steek de geheugenkaart in de daarvoor bestemde sleuf. Scan vervolgens op virussen en werk verder met de kaart als er geen malware wordt gevonden. Als de antivirus de aanwezigheid van virussen op de kaart detecteert, is het beter om deze niet op een laptop te openen of de inhoud van het apparaat te desinfecteren.

Aanbevolen: