Hoe Een Wachtwoord In Een Archief Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord In Een Archief Te Plaatsen
Hoe Een Wachtwoord In Een Archief Te Plaatsen

Video: Hoe Een Wachtwoord In Een Archief Te Plaatsen

Video: Hoe Een Wachtwoord In Een Archief Te Plaatsen
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, April
Anonim

Uw gegevens beschermen tegen nieuwsgierige blikken is een natuurlijke wens van elke persoon. Helaas bieden standaardtools voor besturingssystemen ons geen betrouwbare bescherming voor onze persoonlijke bestanden. U kunt archiveringsprogramma's gebruiken die niet alleen mappen en bestanden in archieven kunnen inpakken, maar er ook wachtwoordbeveiliging op kunnen installeren.

slot en diskettes
slot en diskettes

Noodzakelijk

Om een wachtwoord voor het archief in te stellen, hebben we een archiver nodig, bijvoorbeeld WinZip of WinRar

instructies:

Stap 1

Om een wachtwoord in te stellen met behulp van de WinRar-archivering, selecteert u de map, het bestand of de groep bestanden die u nodig hebt en selecteert u door met de rechtermuisknop te klikken "Toevoegen aan archief". Voer in het venster dat verschijnt de naam van uw nieuwe archief in en klik op het tabblad "Geavanceerd" op de knop "Wachtwoord instellen". Er wordt een venster geopend waarin u uw wachtwoord moet invoeren. Voer uw wachtwoord in en klik op OK. Na een tijdje, afhankelijk van het aantal en de grootte van de geselecteerde bestanden, wordt het archief met het ingestelde wachtwoord aangemaakt.

Stap 2

Om een wachtwoord in te stellen met behulp van de WinZip-archivering, doet u het volgende: selecteer de bestanden, klik met de rechtermuisknop, selecteer "WinZip" en vervolgens "Toevoegen aan zip-bestand". Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend een naam voor het nieuwe archief en vink het vakje aan naast "Toegevoegde bestanden coderen". De archiver zal u vragen om een wachtwoord aan te maken. Voer uw wachtwoord in en klik op OK. Het archief wordt aangemaakt en het wachtwoord wordt ingesteld.

Aanbevolen: