Hoe De Snelheid In Utorrent Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid In Utorrent Te Verhogen
Hoe De Snelheid In Utorrent Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid In Utorrent Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid In Utorrent Te Verhogen
Video: Snelheid verhogen van torrent download met µTorrent by IDeXe 2024, Mei
Anonim

De torrent-client werkt niet altijd tot het uiterste van zijn mogelijkheden. Om je downloadsnelheid dichter bij het maximum te brengen, moet je letten op een aantal factoren die de snelheid beïnvloeden.

Hoe de snelheid in utorrent te verhogen
Hoe de snelheid in utorrent te verhogen

instructies:

Stap 1

Werk je torrent-client bij naar de meest recente stabiele versie. Fouten in verouderde versies kunnen onder andere de downloadsnelheid van bestanden negatief beïnvloeden. Daarom, hoe verser de klant, hoe kleiner de kans dat de snelheid wordt verlaagd vanwege technische problemen.

Stap 2

Voeg uTorrent-client toe aan uw lijst met firewall-uitzonderingen. Als u de firewall gebruikt die in uw besturingssysteem is ingebouwd, kunt u deze het beste uitschakelen, omdat dit de downloadsnelheden kan beperken vanwege de slechte peer-to-peer-compatibiliteit.

Stap 3

Zorg ervoor dat het inkomende kanaal niet verstopt raakt door een update voor een programma te downloaden. Sommige programma's vragen de gebruiker standaard niet om toestemming en beginnen zichzelf bij te werken, dus u moet deze optie in de instellingen wijzigen en de handmatige updatemodus instellen.

Stap 4

Laat een bericht achter in het onderwerp van de distributie die u nodig heeft. Vraag degenen die het bestand al hebben gedownload om door te gaan met seeden. Soms is de lage downloadsnelheid van de torrent-tracker gewoon te wijten aan het ontbreken van voldoende zaden met een hoge uitgaande verbindingssnelheid.

Stap 5

Schakel uw antivirusprogramma uit of deactiveer tijdelijk de optie om het via de torrent-client gedownloade verkeer te controleren. Een dergelijke controle verbruikt veel systeembronnen, wat leidt tot snelheidsvermindering. Het is ook beter om de firewall op te schorten tijdens het downloaden.

Stap 6

Gebruik een lokaal forum of een ander communicatiemiddel binnen het netwerk. Misschien zijn er onder de gebruikers van uw netwerk mensen die het bestand dat u nodig hebt al eerder hebben gedownload. Vraag hen om op te komen voor de verdeling. Als zo'n seed verschijnt, kan de torrent-client het bestand downloaden met een snelheid die niet wordt beperkt door uw internettarief, maar door de maximale bandbreedte van het lokale netwerk, die meestal gelijk is aan honderd megabits per seconde.

Aanbevolen: