Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Verhogen
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, Maart
Anonim

De snelheidsinstellingen die door de gebruiker zijn ingesteld, hebben invloed op de algehele werking van internet, dus als u ze verkeerd instelt, kan het niet alleen vertragen, maar ook helemaal stoppen met werken. Er zijn geen uniforme instellingen - ze verschillen afhankelijk van het type verbinding dat u gebruikt. Als je de snelheid van een netwerkkaart moet aanpassen, bijvoorbeeld verhogen, volg dan onderstaande instructies.

Hoe de snelheid van een netwerkkaart te verhogen
Hoe de snelheid van een netwerkkaart te verhogen

instructies:

Stap 1

Open om te beginnen de lijst met netwerkverbindingen en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de gewenste (lokale) netwerkverbinding. Klik in het contextmenu op het item "Eigenschappen" - u ziet een klein venster met een aantal tabbladen. Selecteer degene die verantwoordelijk is voor de instellingen van de hardware van uw pc door met de muis te klikken. Klik op de knop met de naam "Instellingen" die verschijnt onder het pictogram voor de netwerkadapter die u gebruikt.

Stap 2

Activeer in het eigenschappenvenster van de netwerkkaart het tabblad met aanvullende hardware-instellingen. Het volgende venster verschijnt, waar de parameters van uw internetverbinding worden weergegeven. Aan de rechterkant ziet u de waarden die eraan zijn toegewezen.

Stap 3

Vervolgens moet u een menu-item vinden met de naam "Lijnsnelheid en duplexmodus". Deze of die waarden voor de apparatuur worden ook aangegeven. De naam kan, afhankelijk van de fabrikant van de netwerkkaart, de vorm aannemen Duplex Mode, Connection type, Media type, Link speed, etc. Wat betreft de naam, evenals de instellingen voor uw specifieke netwerkkaartmodel (als het principe om ermee te werken fundamenteel verschilt van de geaccepteerde normen), leert u alle details uit de gebruikershandleiding, die meestal bij de apparatuur wordt geleverd.

Stap 4

Om de snelheid van de netwerkkaart te verhogen, stelt u de gewenste waarde in. Laten we zeggen dat er 1 MB was, en je hebt 10 MB geplaatst. Alles hangt hier echter van een aantal factoren af. Het is waarschijnlijk dat uw bestaande internetverbinding een aantal speciale instellingen vereist. En om ze te achterhalen, moet u contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst van uw provider en de waarde achterhalen die u moet instellen voor de snelheid van de internetverbinding.

Stap 5

Als u wordt geconfronteerd met een probleem als het niet kunnen openen van een poort of een ongeldige gebruikersnaam / wachtwoord, controleer dan ook de opgegeven instellingen voor de verbindingssnelheid, omdat deze moeten overeenkomen met de vereiste.

Aanbevolen: