Hoe De Snelheid Van Megaline Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Megaline Te Verhogen?
Hoe De Snelheid Van Megaline Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van Megaline Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van Megaline Te Verhogen?
Video: Скорость инета от "Megaline Turbo Plus" (Қазақтелеком) 2024, Mei
Anonim

Als u niet tevreden bent met de snelheid van uw internetverbinding, probeer deze dan te verhogen. Hiervoor kunt u verschillende methoden gebruiken. Natuurlijk zijn de eenvoudigste gebaseerd op extra geldinvesteringen.

Hoe de snelheid van megaline te verhogen?
Hoe de snelheid van megaline te verhogen?

Noodzakelijk

  • - Verkeerscompressor;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Voor gebruikers die internetten via de diensten van Megaline zijn er twee oplossingen. Probeer over te schakelen naar een ander tariefplan met een hogere toegangssnelheid. Open de pagina https://megaline.kz/ru/rates/ en selecteer het juiste tarief. Ga nu naar uw persoonlijke account en wijzig het tariefplan. Als u het niet zelf wilt doen, bel dan het gratis nummer 8-800-080-6456 en maak gebruik van de diensten van technische ondersteuningsspecialisten.

Stap 2

Probeer uw computer zelf te configureren voor snelle netwerktoegang. Uiteraard kunt u dan de door de aanbieder opgegeven drempel nog steeds niet overschrijden. Schakel eerst ongebruikte programma's uit. De praktijk leert dat hulpprogramma's van derden onder bepaalde voorwaarden tot 50% van het internetkanaal kunnen bezetten. Besteed speciale aandacht aan de volgende programma's: uTorrent (BitTorrent), mail agent en Skype.

Stap 3

Schakel het automatisch downloaden van uw antivirusupdates uit. Het is beter om de bedrijfsmodus te gebruiken, waarbij handmatig een controle op nieuwe virusdatabases wordt gestart. Zo voorkom je dat je op bepaalde momenten het internetkanaal onnodig verstopt.

Stap 4

Download en installeer Traffic Compressor-software. Voer het uit en klik op de knop "Inschakelen". Geef de snelheid van internettoegang aan zoals aangegeven door uw ISP. Het programma blijft in de automatische modus werken.

Stap 5

Installeer het Advanced System Care-programma. Schakel het in en open het menu Hulpprogramma's. Open het tabblad "Versnelling" en selecteer "Internet-assistent". Markeer de optie Automatische optimalisatie en druk op de knop Vooruit. Selecteer de snelheid van uw internetverbinding en klik op de knop "Optimaliseren". Sluit het werkvenster van dit hulpprogramma na het voltooien van de procedure voor het instellen van de verbinding.

Aanbevolen: