Hoe De Snelheid Van Mozilla Firefox Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Mozilla Firefox Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Mozilla Firefox Te Verhogen
Anonim

Wanneer je op internet werkt of de nodige informatie zoekt, is de snelheid van het laden van pagina's erg belangrijk. Het hangt in het algemeen af van de snelheid van internet. Maar de versnelling van de browser zelf speelt een belangrijke rol. Bovendien is de ene browser sneller, de andere langzamer. Neem bijvoorbeeld de Mozilla Firefox-browser. Is het mogelijk om de snelheid van zijn werk te verhogen?

Hoe de snelheid van Mozilla Firefox te verhogen
Hoe de snelheid van Mozilla Firefox te verhogen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Mozilla-browser.

instructies:

Stap 1

Zo'n kans is er echt. De instellingen van dit programma kunnen het laden van alle pagina's op internet die u bezoekt aanzienlijk versnellen. Er moet echter worden opgemerkt dat een onjuist gebruik van deze parameters in het programma het werk volledig kan breken. Om alle instellingen correct te configureren, opent u de browserpagina. Typ vervolgens about: config in de adresbalk. U krijgt een grote lijst met verschillende opdrachten te zien, waaronder de opdracht network.http.pipelining.

Stap 2

Dubbelklik op deze regel met de linkermuisknop. In de kolom aan de linkerkant ziet u hoe False is veranderd in True (ftrue). Ga vervolgens naar de opdrachtregel network.http.pipelining.maxrequests. Dubbelklik er ook op met de linkermuisknop.

Stap 3

Er wordt een klein venster geopend waarin u de waarde in de regel (er kan bijvoorbeeld 4) moet worden gewijzigd in een waarde van 100 tot 200. Deze waarde is afhankelijk van de snelheid van internet en de kracht van uw computer. Hoe hoger de snelheid en hoe krachtiger de computer, hoe hoger de waarde kan worden ingesteld. U kunt ook experimenteren om de functionaliteit van het programma volledig te testen.

Stap 4

Nadat u de waarde hebt gewijzigd, klikt u met de rechtermuisknop op dezelfde opdrachtregel. Selecteer in het geopende venster de optie "Maken". Het contextmenu wordt opnieuw geopend, waar u op de optie "Integer" moet klikken. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend, waarin u de naam nglayout.initialpaint.delay invoert en op OK klikt. Stel in het nieuw geopende venster de waarde in op 0. Klik op Ok.

Stap 5

De installatie is voltooid. De browsersnelheid van Mozilla Firefox is verhoogd. In dit geval is het ook de moeite waard om rekening te houden met de snelheid van de internetverbinding, evenals de belasting van de pagina's op een bepaalde site die u via deze browser bezoekt.

Aanbevolen: