Hoe Antivirus Van Schijf Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Van Schijf Te Installeren
Hoe Antivirus Van Schijf Te Installeren

Video: Hoe Antivirus Van Schijf Te Installeren

Video: Hoe Antivirus Van Schijf Te Installeren
Video: Avast antivirus installeren 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste onderdelen van elke computer is een antivirusprogramma. Zonder dit is de kans groot dat uw besturingssysteem (OS) lange tijd niet zal werken. Het opnieuw installeren van het besturingssysteem is niet het ergste dat kan gebeuren. Maar als virussen de informatie vernietigen die u nodig hebt, is het bijna onmogelijk om deze te herstellen. Antivirussoftware kan worden gekocht bij een computerwinkel, waar u een gelicentieerde schijf ontvangt met de antivirus die u nodig hebt.

Hoe antivirus van schijf te installeren
Hoe antivirus van schijf te installeren

Noodzakelijk

Computer, gelicentieerde antivirusschijf

instructies:

Stap 1

Het installatieproces voor een antivirusprogramma verschilt niet veel van het installeren van een andere applicatie. Toegegeven, er zijn nog een paar nuances. Plaats de antivirusschijf dus in het optische station van uw computer. Wacht tot de schijf automatisch wordt afgespeeld. Daarna zou een venster met de installatiewizard moeten verschijnen. Als dit niet gebeurt, opent u de antivirus-hoofdmap op de schijf en zoekt u het bestand Autorun.exe. Dubbelklik er vervolgens op met de linkermuisknop. Nu wordt het venster voor het starten van de installatie van het programma precies geopend.

Stap 2

Er verschijnt een venster waarin u wordt geïnformeerd over de licentieovereenkomst. Vink het vakje aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden van de licentieovereenkomst. In het volgende venster moet u de map selecteren waarin de antivirus wordt geïnstalleerd. Verander hier niets, laat het voorgestelde installatieadres achter. Tijdens het installatieproces wordt u gevraagd het serienummer van uw antivirusprogramma in te voeren. Het moet aan de binnenkant van de verpakking van het gekochte antivirusprogramma zijn afgedrukt. Als het er niet is, moet het serienummer worden opgegeven waar u dit antivirusprogramma hebt gekocht.

Stap 3

Verder wordt het installatieproces uitgevoerd zoals in een regulier programma. Wanneer het is voltooid, wordt u in een dialoogvenster gevraagd om uw computer nu opnieuw op te starten of dit later te doen. Klik op het commando "Computer nu opnieuw opstarten".

Stap 4

Nadat de pc opnieuw is opgestart, start de antivirus automatisch met het scannen van het systeem op malware. Houd er rekening mee dat dit proces de snelheid van uw computer zal vertragen. Aan het einde van het proces keert de pc terug naar de normale werking. En het werk van het antivirusprogramma gaat naar de achtergrond. Om het antivirusmenu te openen, klikt u op het pictogram op het onderste paneel van het bureaublad.

Aanbevolen: