Hoe Een Spel Van Schijf Naar Uw Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van Schijf Naar Uw Computer Te Installeren
Hoe Een Spel Van Schijf Naar Uw Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Spel Van Schijf Naar Uw Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Spel Van Schijf Naar Uw Computer Te Installeren
Video: HOE Installeer je WINDOWS 10? 👨‍🔬 - Schone Installatie, Drivers, Instellingen voor Games 2024, Mei
Anonim

Veel mensen geloven dat om het spel op een pc te installeren, het voldoende is om op verzoek van het installatieprogramma op de knop "Volgende" te drukken. Dit is gedeeltelijk waar, maar de zaak is niet zonder enkele subtiliteiten en nuances die de correctheid van het spel zelf beïnvloeden. Laten we ze verder bekijken.

Hoe een spel van schijf naar uw computer te installeren
Hoe een spel van schijf naar uw computer te installeren

instructies:

Stap 1

Bekijk de systeemvereisten voor het spel. Dit is het eerste wat u moet doen bij het kopen van een schijf. Om te weten of dit spel geschikt is voor uw pc, moet u zich eerst vertrouwd maken met de technische kenmerken ervan. In het geval van een positieve beslissing, koop de schijf en ga bij thuiskomst verder met het installatieproces.

Stap 2

Plaats de game-cd in het dvd-station van uw pc. Wacht een paar seconden. Gedurende deze tijd wordt de informatie gelezen en wordt de game-installatie automatisch gestart. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Installeren". Als autorun om de een of andere reden niet werkt, dubbelklik dan met de linkermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het "bureaublad" om het spel te installeren. Zoek vervolgens het pictogram van het dvd-station en dubbelklik erop. Daarna zou automatisch starten of automatische installatie van het spel op de computer moeten plaatsvinden.

Stap 3

Klik op "Volgende" in het venster dat verschijnt. Vink in het volgende venster met de licentieovereenkomst het vakje aan naast "Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst" en klik op de knop "Volgende". Selecteer de game-installatiemap. Het spel is standaard geïnstalleerd op het lokale systeemstation C. Dit is ongewenst, omdat door verstopping van het systeembestandsregister de computer kan gaan defecten. Wijzig de letter C in D in de adresbalk of geef een andere map op een niet-systeem lokaal station op. Klik volgende".

Stap 4

Klik op de knop "Installeren" en wacht tot het installatieproces is voltooid. Het installeren van het spel vanaf de schijf zal enige tijd duren. Het hangt af van de grootte van het ingepakte archief. Aan het einde van het proces zal het programma aan u rapporteren over de succesvolle installatie en aanbieden om aanvullende software te installeren, zoals de Direct X-versie, die geschikt is voor het spel. Installeren. Lees het "ReadMe"-bestand. Het bevat aanvullende informatie over de installatie. Start je computer opnieuw op, start het spel.

Aanbevolen: